Libnet.ro
UNICEF

20:45

FOTO Cea mai sexy jurnalista si controversele pe care le starneste in randul colegelor de breasla

Hotnews Hotnews,
 FOTO Cea mai sexy jurnalista si controversele pe care le starneste in randul colegelor de breasla

A implinit recent 29 de ani, iar de ceva timp si-a castigat statutul de cea mai sexy jurnalista. Diletta Leotta este un nume cunoscut in Italia, dar nu numai. incanta prin frumusetea sa, dar nu a scapat nici de criticile colegelor de breasla. continuă pe Hotnews

FOTO Cea mai mare biserica din Deva a fost iluminata arhitectural. Cat au costat lucrarile

Cea mai mare biserica din municipiul Deva a fost iluminata arhitectural. Lucrarile la catedrala ortodoxa au fost finantate de primarie.

FOTO Cea mai mare herghelie de lipitani din lume este in Tara Fagarasului. Imagini superbe cu armasarii

Herghelia de cai de la Sambata de Jos, din judetul Brasov, cunoscuta drept leaganul de crestere a lipitanului romanesc, va sarbatori in acest an un secol de administrare romaneasca.

Ludovic Orban: Suntem guvernul care se afla in cea mai dificila situatie in care s-a gasit vreodata un guvern. Ce s-ar fi intamplat cu Romania daca la guvernare ar fi ramas PSD cu Dancila? (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit vineri, la Timisoara, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL din Timis la alegerile locale, despre actualul context politic, in care Guvernul se afla sub spectrul.

Romania are cea mai mica pondere de angajati care au trecut la telemunca dintre tarile UE. Cei mai cautati candidati pentru joburile remote - studiu

Pentru Romania, cele mai recente date arata ca doar 0,8% din forta de munca ocupata din tara muncea, de obicei, de acasa, in 2019, reprezentand aproximativ 45. 000 de angajati. Cu aceste cifre, Romania este pe ultimul loc intre statele Uniunii Europene in ceea ce priveste rata de penetrare a regimului de munca remote, arata o analiza OLX.

Aceasta broasca testoasa aurie este cea mai bizara specie pe care o vei vedea astazi

O broasca testoasa cu carapacea de un auriu uimitor a fost descoperita in Nepal. Este venerata ca fiind intruparea mitologica a zeitatii hinduse Vishnu. Creatura isi obtine coloratia.

Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Cea mai otraitoare substanta cunoscuta de om este toxina botulinica. Aceasta este de milioane de ori mai puternica decat cianura, considerata de catre oameni una dintre cele mai periculoase otravuri. Care este cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu sunt in top 5 Cea mai otravitoare substanta de pe pamant este toxina .

Cea mai daunatoare leguma din Romania. ingrasa cel mai mult si noi o consumam zilnic

Probabil cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare pentru ce o consuma. Cartoful se afla pe locul 1 ca numar de calorii. Cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare. ingrasa cel mai mult Cartoful nu ar trebui sa fie in meniul celor care sufera cu probleme de .

Secretul unui tiramisu perfect. Cea mai buna reteta pentru o prajitura delicioasa

Unul dintre cele mai consumate deserturi italiene este tiramisu. Un desert gustos, aromat si foarte usor de preparat in casa. Care este cea mai buna reteta pentru un tiramisu delicios Sunt multe retete pe care le poti incerca, insa aceasta este una dintre cele mai simple retete pe care merita sa o incerci. Cum poti .

Cea mai bizara epidemie care a lovit Europa. Cum s-a manifestat ciuma dansului

In urma cu cinci secole, cea mai bizara pandemie a avut loc la Strasbourg, o ciuma de dans care a fost fatala pentru unii. Ce a provocat-o? Arta, poezia si muzica vremii pot oferi cateva indicii Epidemia de dans bizar din vara anului 1518 A inceput doar cu cativa oameni care dansau in aer liber .

Cum faci cea mai pufoasa omleta. Reteta minune pe care trebuie sa o stie toate gospodinele

Ingredietul si tehnica potrivita pentru o omleta care te va ajuta sa-ti incepi dimineata cu bine! Ce trebuie sa faci si cum sa o prepari? Pasii sunt foarte simpli. Cum sa faci cea mai pufoasa omleta? Reteta si ingredientul secret Sunt multe tehnici si multe optiuni pentru simpla omleta, dar majoritatea o prefera pe cea .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )