Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cine este Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, mort intr-un spital din Antalya

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine este Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, mort intr-un spital din Antalya

In varsta de 58 de ani, Florin Cioaba este originar din judetul Gorj, din localitatea Targu Carbunesti, si este fiul lui Ion Cioaba, bulibasa al rromilor din Romania, care s-a autoproclamat in anul 1992 ca rege international al tiganilor. continuă pe Adevărul

VIDEO A murit Florin Cioaba, autointitulatul Rege al romilor

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba, in varsta de 58 de ani, a murit duminica, dupa ce a fost deconectat de la aparate, informeaza televiziunile de stiri. El se afla internat la un spital din Turcia, in urma unui infarct. Sambata, fiul acestuia Dorin anuntat ca tatal sau este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie. rupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara in cursul zilei de luni, in functie de incheierea formalitatilor la Ambasada Romaniei din Turcia, transportul urmand sa fie facut cu un avion privat, au declarat, pentru Mediafax, apropiati ai familiei.

A murit Florin Cioaba, autointitulatul Rege al romilor

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a murit duminica, dupa ce a fost deconectat de la aparate, informeaza televiziunile de stiri. El se afla internat la un spital din Turcia, in urma unui infarct. Sambata, fiul acestuia Dorin anuntat ca tatal sau este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, a murit

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, a murit, dupa ce aceasta a fost deconectat de la aparate, a anuntat Realitatea TV. El a suferit un preinfarct lunea trecuta, in timp ce se afla in vacanta in statiunea turceasca Antalya.

FOTO Cine a fost Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, mort intr-un spital din Antalya

In varsta de 58 de ani, Florin Cioaba este originar din judetul Gorj, din localitatea Targu Carbunesti, si este fiul lui Ion Cioaba, bulibasa al rromilor din Romania, care s-a autoproclamat in anul 1992 ca rege international al tiganilor.

FOTO Cum arata palatul lui Florin Cioaba, autointitulat rege al romilor, mort intr-o clinica din Antalya

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, care a murit duminica intr-un spital din Antalya, la varsta de 58 de ani, a locuit intr-o vila de aproximativ 600 de metri patrati, in cartierul Turnisor din Sibiu.

Florin Cioaba, un rege prieten cu presedintele Basescu si cu trimiterea romilor la scoala

Regele romilor Florin Cioaba, care a murit la 58 de ani, s-a facut remarcat prin demersuri pentru scolarizarea membrilor comunitatii si pionieratul, cel putin declarativ, in schimbarea traditiei.

Florin Cioaba, regele romilor, a iesit din coma dar este in continuare in stare grava

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor ar putea fi adus la spitalul de urgenta Floreasca. Cioaba a iesit din coma si a fost examinat de sefului clinicii de cardiologie din Floreasca, Serban.

VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Extravagantele nu au lipsit din viata lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, care duminica a murit intr-o clinica din Antalya.

VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film despre Holocaustul tiganilor, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Extravagantele nu au lipsit din viata lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, care duminica a murit intr-o clinica din Antalya.

Florin Cioaba a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, relateaza Mediafax. Dorin Cioaba a declarat de asemenea ca presedintele Traian Basescu a telefonat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa cu privire la starea de sanatate a tatalui sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )