Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Cioaba, un rege prieten cu presedintele Basescu si cu trimiterea romilor la scoala

Antena3 Antena3,
Florin Cioaba, un rege prieten cu presedintele Basescu si cu trimiterea romilor la scoala

Regele romilor Florin Cioaba, care a murit la 58 de ani, s-a facut remarcat prin demersuri pentru scolarizarea membrilor comunitatii si pionieratul, cel putin declarativ, in schimbarea traditiei. continuă pe Antena3

Mediafax: Florin Cioaba, un rege prieten cu presedintele si cu trimiterea romilor la scoala

Regele romilor Florin Cioaba, care a murit sambata la 58 de ani, s-a facut remarcat prin demersuri pentru scolarizarea membrilor comunitatii si pionieratul, cel putin declarativ, in schimbarea traditiei casatoriilor la varste fragede, dar si prin prietenia cu familia presedintelui Basescu, noteaza agentia Mediafax.

FOTO Florin Cioaba, un rege apropiat al familiei prezidentiale

Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, a fost un apropiat al familiei Basescu, el participand inclusiv la nunta mezinei presedintelui, Elena Basescu, alaturi de sotia si de fiul sau.

Ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Florin Cioaba. Cum va putea ajunge in Romania regele romilor

Florin Cioaba ramane pentru moment in clinica din Turcia. El este in coma indusa si respira cu ajutorul aparatelor desi starea de sanatate a avut o usoara evolutie de la internare si pana acum.

Florin Cioaba a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, relateaza Mediafax. Dorin Cioaba a declarat de asemenea ca presedintele Traian Basescu a telefonat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa cu privire la starea de sanatate a tatalui sau.

VIDEO A murit Florin Cioaba, autointitulatul Rege al romilor

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba, in varsta de 58 de ani, a murit duminica, dupa ce a fost deconectat de la aparate, informeaza televiziunile de stiri. El se afla internat la un spital din Turcia, in urma unui infarct. Sambata, fiul acestuia Dorin anuntat ca tatal sau este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie. rupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara in cursul zilei de luni, in functie de incheierea formalitatilor la Ambasada Romaniei din Turcia, transportul urmand sa fie facut cu un avion privat, au declarat, pentru Mediafax, apropiati ai familiei.

A murit Florin Cioaba, autointitulatul Rege al romilor

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a murit duminica, dupa ce a fost deconectat de la aparate, informeaza televiziunile de stiri. El se afla internat la un spital din Turcia, in urma unui infarct. Sambata, fiul acestuia Dorin anuntat ca tatal sau este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, a murit

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, a murit, dupa ce aceasta a fost deconectat de la aparate, a anuntat Realitatea TV. El a suferit un preinfarct lunea trecuta, in timp ce se afla in vacanta in statiunea turceasca Antalya.

VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Extravagantele nu au lipsit din viata lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, care duminica a murit intr-o clinica din Antalya.

VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film despre Holocaustul tiganilor, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Extravagantele nu au lipsit din viata lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, care duminica a murit intr-o clinica din Antalya.

Regele romilor Florin Cioaba a incetat din viata.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11. 10, in urma unui stop cardio-respirator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )