Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cu cine si-a petrecut Simona Halep noaptea trecuta si de ce surpriza a avut parte cea mai buna jucatoare a lumii

Adevărul Adevărul,
FOTO Cu cine si-a petrecut Simona Halep noaptea trecuta si de ce surpriza a avut parte cea mai buna jucatoare a lumii

Revenita in tara dupa ce a jucat finala de la Beijing, Simona Halep se bucura de cateva zile de vacanta, dupa care va relua pregatirile. continuă pe Adevărul

Cu cine si-a petrecut Simona Halep noaptea trecuta. Fotografia de mii de like-uri postata de romanca

Revenita in tara dupa ce a jucat finala de la Beijing, Simona Halep se bucura de cateva zile de vacanta. Marti seara, ea s-a intalnit cu un grup de prieteni apropiati, int.

Cine este jucatoarea de top mondial care a ridicat-o pe Simona Halep de jos dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros si cum a reusit sa ii refaca moralul

Simona Halep a recunoscut ca cel mai dificil moment al anului acesta, in care a devenit numarul 1 mondial, a fost cel in care a pierdut finala de la Roland Garros.

VIDEO Simona Halep, numarul 1 in tenisul mondial, s-a intors in Romania. Cine este modelul ei in sport

Simona Halep, devenita numarul 1 in clasamentul WTA al tenisului feminin mondial, s-a intors, luni, la Bucuresti.

E favorita la Turneul Campioanelor! Cine o vede pe Simona Halep capabila sa castige competitia de la Singapore

Simona Halep este noul numar 1 mondial, chiar daca nu a castigat niciun Grand Slam in cariera ei derulata pana la 26 de ani.

Simona Halep are o intrevedere la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose

Simona Halep are o intrevedere cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse guvernamentale. Simona Halep este insotita de fostii mari tenismeni romani, Ilie Nastase si Ion Tiriac. Halep a.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Beijing

ACTUALIZARE 14:15 Halep: As fi vrut sa castig, dar nu s-a putut, acum vreau sa ma bucur ca de maine sunt numarul unu Simona Halep a declarat, astazi, dupa ce a pierdut finala turneului de la Beijing, ca si-a dorit foarte mult sa castige meciul cu franceza Caroline Garcia, insa a subliniat ca acum vrea sa se bucure ca de maine va fi noul lider al clasamentului mondial. ------------ Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a pierdut, astazi, finala turneului de la Beijing China Open), fiind invinsa, cu scorul de 6-4, 7-6 3), de jucatoarea franceza Caroline Garcia, locul 15 WTA. in ciuda acestui esec, Simona Halep va reveni de la Beijing ca ocupanta a locului intai mondial.

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Digisport 2. Halep in fata ciresei de pe tort

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Digisport 2. Nu am avut niciodata un complex fata de Sharapova, pur si simplu nu-mi place stilul ei de joc. Cu Lucici-Baroni mi-e greu sa joc.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Garcia 4-6, 3-3

Finala turneului Premier Mandatory de la Beijing le aduce fata in fata pe Simona Halep cap de serie numarul doi) si Caroline Garcia Franta, 15 WTA). Simona, jucatoare care de luni va ocupa primul loc in ierarhia WTA, se afla in fata finalei cu numarul 27 si la o victorie distanta de al 16-lea titlu din cariera. A treia intalnire directa dintre cele doua sportive are loc dupa ora 11. 30 si va putea fi urmarita in direct pe Digi Sport 2 si Live Text pe HotNews. ro.

WTA Beijing: Simona Halep vs Caroline Garcia 4-6, 6-7(3)/ Halep pierde a patra finala din acest an

Simona Halep cap de serie numarul doi), jucatoare care de luni va ocupa primul loc in ierarhia WTA, se afla la a patra finala pierduta in acest an, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Caroline Garcia Franta, 15 WTA), scor 6-4, 7-63), in ultimul act al turneului Premier Mandatory de la Beijing. Garcia a fost impecabila la serviciu, a jucat agresiv, iar Halep n-a reusit sa-i puna probleme. La scorul de 3-3 in setul al doilea, jucatoarea noastra avut sansa de a rupe echilibrul, insa frantuzoaica a salvat nu mai putin de noua mingi de break. Caroline Garcia a avut nevoie de o ora si 52 de minute pentru a-si adjudeca cel mai important trofeu din cariera si primul succes in fata Simonei Halep. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Beijing: Simona Halep vs Caroline Garcia 4-6, 6-7(3)/ Halep pierde a patra finala din acest an

Simona Halep cap de serie numarul doi), jucatoare care de luni va ocupa primul loc in ierarhia WTA, se afla la a patra finala pierduta in acest an, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Caroline Garcia Franta, 15 WTA), scor 6-4, 7-63), in ultimul act al turneului Premier Mandatory de la Beijing. Garcia a fost impecabila la serviciu, a jucat agresiv, iar Halep n-a reusit sa-i puna probleme. La scorul de 3-3 in setul al doilea, jucatoarea noastra avut sansa de a rupe echilibrul, insa frantuzoaica a salvat nu mai putin de noua mingi de break. Caroline Garcia a avut nevoie de o ora si 52 de minute pentru a-si adjudeca cel mai important trofeu din cariera si primul succes in fata Simonei Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )