Libnet.ro
UNICEF

01:05

Foto. DEMISIA lui PONTA , pe BREAKING NEWS in presa internationala

România Liberă România Liberă,
Foto. DEMISIA lui PONTA , pe BREAKING NEWS in presa internationala

Demisia lui Victor Ponta reprezinta cel mai important eveniment al momentului, relatat in regim de Breaking News de presa internationala. continuă pe România Liberă

Presa internationala: Ponta a recunoscut furia publica / A fost nevoie de un incendiu fatal pentru a demisiona / Romanii au o traditie a protestelor populare de succes

Presa internationala continua sa publice articole despre situatia Romaniei. Demisia premierului Victor Ponta a facut inconjurul lumii, la fel si faptul ca romanii inca protesteaza pentru schimbarea clasei politice.

Presa internationala, despre protestele de la Bucuresti

Presa internationala a relatat pe larg despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni au cerut demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti in clubul Colectiv.

Sefa Stirilor TVR a DEMISIONAT dupa ce nu a acoperit, in regim de breaking news, tragedia din clubul Colectiv

Sefa interimara a stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a anuntat, luni, demisia, dupa ce televiziunea publica nu a acoperit vineri, in regim de breaking news, tragedia de la clubul Colectiv.

REVISTA BLOGURILOR. Adelin Petrisor. De ce nu a prezentat TVR tragedia din clubul Colectiv in regim de breaking news

Pe blogurile de marti, citim explicatia lui Adelin Petrisor despre motivul pentru care TVR nu a prezentat in regim de breaking news tragedia din clubul Colectiv, dar si despre ce ar trebui sa invete oamenii in urma tragediei, in opinia lui Moise Guran.

Protestul de amploare de la Bucuresti, cap de afis in presa internationala: Mii de oameni condamna in strada coruptia dupa incendiul ucigas

Protestul de amploare de marti seara de la Bucuresti tine miercuri prima pagina in presa internationala. Mii de oameni condamna in strada coruptia dupa incendiul din clubul de noapte, titreaza Euronews, in timp ce Reuters relateaza ca manifestantii de la Bucuresti au scandat in strada Coruptia ucide! si Asasinii. CNN, Reuters, Euronews, Guardian, Deutsche Welle, Chicago Tribune sau Sydney Morning Herald sunt cateva dintre publicatiile care scriu pe larg, miercuri, despre mitingul de amploare de la Bucuresti.

Dragos Patraru: Televiziunea Romana nu are procedura de intrare in breaking news

Directorul Departamentului Stiri Raluca Stroe Brumariu si directorul interimar de Programe si-au inaintat demisia, ca urmare a reactiei intarziate pe care TVR a avut-o in cazul relatarii tragediei petrecute in club Colectiv din Bucuresti in noaptea de vineri spre sambata, 30/31 octombrie, potrivit unui comunicat de presa al Televiziunii Publice.

Basescu saluta pe Facebook demisia lui Ponta: A facut ce trebuia sa faca

Fostul presedinte Traian Basescu a salutat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, demisia primului ministru: Victor Ponta a facut ce trebuia sa faca. Multumesc!, a scris Traian Basescu. Coincidenta face ca Victor Ponta sa isi anunte demisia chiar de ziua de nastere a fostului sef al statului. Traian Basescu implineste, miercuri, 64 de ani.

Reactie la cald: De ce va disparea Oprea definitiv si cine castiga din demisia lui Ponta

Pus in fata unor proteste de strada care, dupa marsul de marti cu peste 25. 000 de participanti, se anuntau de lunga durata si de dimensiuni istorice, Victor Ponta si-a dat demisia. Orice intarziere ar fi reprezentat o adevarata catastrofa pentru guvernul pe care-l conducea, dar si pentru PSD. De aici, reactia prompta a lui Liviu Dragnea care i-a cerut depunerea mandatului, cu scopul evident de a reduce cat mai mult pagubele de imagine pentru partid.

Care sunt pasii formarii unui nou Guvern dupa demisia lui Ponta

Dupa demisia lui Victor Ponta din functia de premier trebuie parcursi mai multu pasi pana la constituirea unui nou Guvern. Potrivit articolului 107 din Constitutia Romaniei, presedintele va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a indeplini atributiile primului-ministru, pana la formarea noului Guvern. Practic, conform Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis poate numi premier interimare pe oricare dintre membrii Guvernului demisionar, nu neaparat pe Victor Ponta. Perioada de interimat este de cel mult 45 de zile. Intre timp, presedintele trebuie sa inceapa negocieri cu principalele partide parlamentare pentru formarea unui nou Guvern.

SURSE: Dragnea si Zgonea i-au cerut azi noapte demisia lui Ponta

Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea i-au cerut azi noapte demsia premierului Victor Ponta intr-o discutie extrem de tensionata, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Aceasta discutie a avut loc pe fondul protestelor masive din Bucuresti. Marti seara, peste 25. 000 de oameni i-au cerut demisia lui Victor Ponta, Gabriel Oprea dar si a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone in urma tragediei de la clubul Colectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )