Libnet.ro
UNICEF

19:30

REVISTA BLOGURILOR. Adelin Petrisor. De ce nu a prezentat TVR tragedia din clubul Colectiv in regim de breaking news

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR. Adelin Petrisor. De ce nu a prezentat TVR tragedia din clubul Colectiv in regim de breaking news

Pe blogurile de marti, citim explicatia lui Adelin Petrisor despre motivul pentru care TVR nu a prezentat in regim de breaking news tragedia din clubul Colectiv, dar si despre ce ar trebui sa invete oamenii in urma tragediei, in opinia lui Moise Guran. continuă pe România Liberă

REVISTA BLOGURILOR. Cum trec proiectele cluburilor de avizul ISU

Pe blogurile de luni, citim cum trec proiectele cladirilor de avizul ISU, dar si opinia lui Vali Petcu despre ceea ce ar trebui sa se intample in ruma marsului tacut organizat dupa tragedia din clubul Colectiv din Capitala.

Tragedia din Clubul Colectiv Expert american in pirotehnie: In SUA, si barmanii care pun artificii pe torturi si sticle de sampanie sunt instruiti

Pyro Pete Cappadocia, unul dintre cei mai cunoscuti experti americani in efecte pirotehnice pentru concerte si spectacole, a vorbit despre tragedia din clubul Colectiv, unde si-au pierdut viata 31 de persoane. Acesta a remarcat similitudinile cu incendiul produs in 2003 in clubul clubul american The Station, care a ucis 100 de persoane. Pyro Pete a declarat, intr-un interviu acordat Pollstar. com, ca in SUA pana si chelnerii care pun artificii pe torturi sau sticle de sampanie sunt instruiti de specialist.

Subiectele zilei: Tragedia din Colectiv: De ce nu are dreptate primarul Piedone; Scrisoare pentru Preafericitul Daniel: Mi-ar fi placut sa te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune incalzite si sa mangai mamele care isi cauta copiii; Ieftin ca braga e

Un preot despre tragedia din Colectiv: Oameni si bostani. M-am jucat toata copilaria mea, la tara, cu bostani scobiti, carora le faceam din fasole dinti de schelet. Fara sa am habar ca asta se chema halloween. M-am jucat. Cazul Rostock: statul roman, executat de un consortiu care nu mai exista? La Tribunalul Galati a avut loc si cel de-al doilea termen de judecata in dosarul 2378/121/2015, a litigiului dintre Administratia Fluviala a Dunarii de Jos AFDJ) Galati si consortiul care a scos la suprafata epava, Rostock Wreck Remouval Consortium.

Tragedia din clubul Colectiv Mircea Cartarescu: Fiecare dintre tinerii care au murit atat de ingrozitor si de absurd ar fi putut fi copilul meu

Mircea Cartarescu spune ca fiecare dintre tinerii care au murit atat de ingrozitor si de absurd in tragedia din clubul Colectiv ar fi putut fi copilul lui, precizand ca Bucurestiul este o cursa de soareci si vor fi zeci de mii de victime la urmatorul cutremur major, intr-un mesaj pe Facebook, citat de Mediafax.

Ce spune Virgil Iantu despre Adrian Despot, martor la tragedia din Colectiv

Iata ce spune Virgil Iantu despre Adrian Despot, cel care vineri seara a scapat ca prin minune de flacarile care au cuprins clubul Colectiv si in urma caruia 30 de tineri au pierit, iar multi altii au ajuns sa se lupte intre viata si moarte.

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni.

Ambasadorul Marii Britanii, consternat de tragedia din Bucuresti

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, se declara consternat de tragedia din Clubul Colectiv in care si-au pierdut viata 27 de persoane si alte 162 au fost ranite si transmite compasiunea sa familiilor afectate.

TVR: Si directorul interimar de programe si-a dat demisia dupa esecul de a relata tragedia din clubul Colectiv. Televiziunea prezinta scuze telespectatorilor

TVR a anuntat oficial, luni, ca pe langa sefa interimara a Stirilor, Raluca Stroe Brumariu, si directorul interimar de programe si-a dat demisia ca urmare a reactiei intarziate pe care TVR a avut-o in cazul relatarii tragediei petrecute in Bucuresti, in noaptea de vineri spre sambata, alte decizii urmand sa fie luate in zilele urmatoare. La solicitarea HotNews. ro, TVR a precizat ca directorul interimar de programe era Gabriel Gherghescu, director TVR 1. Televiziunea condusa actualmente de Irina Radu mai precizeaza in comunicatul de presa ca incepand de astazi va putea acoperi tehnic si editorial in cel mai scurt timp posibil evenimentele de interes public major si cere ca unul dintre canalele SRTv sa se transforme in post de stiri. 35: Dupa saptamani de speculatii, TVR a confirmat, oficial, ca Liviu Nicolescu, seful studiourilor centrale, este noul producator general interimar.

Demisie la TVR, dupa ce Televiziunea Publica nu a difuzat tragedia din Colectiv

Ligia Munteanu, co-prezentatoarea Telejurnalului de seara de la TVR 1, a demisonat de la postul public, potrivit unui comunicat de presa al TVR.

Sefa Stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a dat demisia dupa ce televiziunea publica nu a acoperit, vineri noapte, tragedia din clubul Colectiv

Sefa interimara a Stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a anuntat luni demisia din aceasta functie, motivul tinand de faptul ca Televiziunea publica nu a acoperit vineri, in regim de breaking news, dezastrul de la clubul Colectiv, dupa cum a confirmat ea pentru HotNews. ro. Ea a spus ca in TVR exista o procedura pentru intrarea in regim de breaking news, dar aceasta nu a fost aprobata, pana acum in Comitetul Director. Raluca Stroe Brumariu: Motivul demisiei este ca eu nu am fost aici in acea noapte, iar in absenta mea nu s-au luat masurile care trebuiau luate pentru a se intra in emisie. Pentru ca pe teren au fost oameni - si reporteri, si cameramani, si soferi, iar in redactie au fost producatori si editori si producatorul executiv. Cazul TVR a fost semnalat, luni, si de membrul CNA Valentin Jucan intr-o scrisoare deschisa adresata comisiilor de specialitate din Parlament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )