Libnet.ro
UNICEF

05:15

FOTO Doamnele si domnisoarele din Oradea au pedalat, in fusta, pentru un aer mai curat si o viata mai sanatoasa

Adevărul Adevărul,
FOTO Doamnele si domnisoarele din Oradea au pedalat, in fusta, pentru un aer mai curat si o viata mai sanatoasa

Imbracate in rochii sau fuste, asa cumdress code-ului evenimentului le-a cerut,doamnele si domnisoarele din Oradea au pedalat pe traseul Oradea-BaileFelix, promovand in acest felmersul pe bicicleta, dar si un stil de viata sanatos. continuă pe Adevărul

FOTO. Imagini APOCALIPTICE din capitala Georgiei, dupa inundatii

Dupa ce capitala Georgiei a fost lovita de inundatii care s-au soldat cu moartea a 12 persoane, strazile din Tbilisi par desprinse dintr-un film post-apocaliptic.

ABUZURI: Fostii sefi ai unui spital din Slobozia incheiau contracte pentru cursuri de specializare care NU s-au tinut

Polistii efectueaza, luni dimineata, noua perchezitii in judetele Ialomita si Tulcea, printre care si la un spital din Slobozia la care fosta conducere este suspectata de abuz in serviciu si fals intelectual.

Liceeni din Piatra Neamt, premiati pentru un proiect de promovare a judetului prin cicloturism

O echipa de elevi de la Colegiul National de Informatica din Piatra Neamt a castigat, cu un proiect de promovare a judetului prin cicloturism, competitia Greenovation Challenge, organizata la nivel national de organizatia Junior Achievement JA) Romania.

Proiect de Hotarare de Guvern: Ministerul Energiei va scoate la licitatie 26,69% din actiunile Romeptrol Rafinare pentru minim 200 de milioane de dolari

Ministerul Energiei va pregati o licitatie pentru vanzarea a 26,69% din actiunile pe care le detine la Rompetrol Rafinare, asa cum a fost stabilit in memorandumul semnat in februarie 2013 cu actionarul majoritar al Rompetrol- KazMunayGaz din Kazahstan. Potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern publicat pe site-ul ministerului, suma obtinuta din vanzarea de actiuni prin licitatia nu va putea fi mai mica de 200 de milioane de dolari. Asa cum a convenit statul roman prin memorandumul din 2013, cel care ar trebui sa cumpere actiunile este KazMunayGaz, insa fiind licitatie, vor putea participa si alte companii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )