Libnet.ro
UNICEF

05:45

ABUZURI: Fostii sefi ai unui spital din Slobozia incheiau contracte pentru cursuri de specializare care NU s-au tinut

România Liberă România Liberă,
ABUZURI: Fostii sefi ai unui spital din Slobozia incheiau contracte pentru cursuri de specializare care NU s-au tinut

Polistii efectueaza, luni dimineata, noua perchezitii in judetele Ialomita si Tulcea, printre care si la un spital din Slobozia la care fosta conducere este suspectata de abuz in serviciu si fals intelectual. continuă pe România Liberă

ABUZURI: Fostii sefi ai unui spital din Slobozia, AUDIATI. Cei doi ar fi incheiat contracte pentru cursuri care NU s-au tinut

Polistii efectueaza, luni dimineata, noua perchezitii in judetele Ialomita si Tulcea, printre care si la un spital din Slobozia la care fosta conducere este suspectata de abuz in serviciu si fals intelectual.

Perchezitii la un Spital din Slobozia. Fosta conducere, acuzata de abuz in serviciu (VIDEO)

Polistii efectueaza, luni dimineata, noua perchezitii in judetele Ialomita si Tulcea, fiind vizat si un Spital din Slobozia la care fosta conducere este acuzata de abuz in serviciu, informeaza B1.

Suspiciuni de malpraxis dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei

Un baietel roman in varsta de noua luni a decedat intr-un spital din regiunea italiana Sicilia, unde fusese transferat de urgenta de la alta unitate medicala prezentand simptome de dizenterie, procurorii.

Arad: Un politist a fost retinut pentru tentativa de omor in cazul sportivului batut si aflat in coma la un spital din Timisoara

Un agent de la Politia Rutiera Arad a fost retinut, sambata seara, pentru 24 de ore, pentru ca l-ar fi batut pe sportivul de 23 de ani care a fost internat in coma la un spital din Timisoara, informeaza.

Perchezitii la o unitate medicala din Slobozia

La aceasta ora, politistii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Ialomita efectueaza noua perchezitii, in doua judete, la persoane banuite de abuz in serviciu si fals intelectual, potrivit unui comunicat emis de IPJ Ialomita.

Maramures: Doi copii care au suferit arsuri in urma unui incediu, transportati la un spital din capitala, cu un elicopter MAI

Un incendiu a izbucnit sambata in localitatea Cavnic din judetul Maramures, doi copii, unul de un an si trei luni, iar celalalt de trei ani, care au suferit arsuri de gradele I si II, fiind transportati.

Maramures: Doi copii care au suferit arsuri in urma unui incendiu, transportati la un spital din Capitala, cu un elicopter MAI

Un incendiu a izbucnit sambata in localitatea Cavnic din judetul Maramures, doi copii, unul de un an si trei luni, iar celalalt de trei ani, care au suferit arsuri de gradele I si II, fiind transportati.

O ancheta a fost declansata dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei: in acest caz exista suspiciuni de malpraxis

Procurorii italieni ancheteaza circumstantele decesului unui copil de noua luni, fiul unei familii de romani din Falcone Sicilia), procurorii suspectand ca ar putea fi vorba de un caz de malpraxis, informeaza.

Reactia unui roman din diaspora la declaratiile lui Ioan Rus a devenit virala pe Internet

Reactia unui roman stabilit in Norvegia la declaratiile deja fostului ministru al Tranporturilor, Ioan Rus, a devenit virala pe internet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )