Libnet.ro
UNICEF

15:45

FOTO Elevi din 14 judete se intrec la Vaslui intr-un concurs de educatie rutiera

Adevărul Adevărul,
FOTO Elevi din 14 judete se intrec la Vaslui intr-un concurs de educatie rutiera

Astazi a fost dat startul editiei a-XI-a a Concursului de Educatie Rutiera - Educatie pentru Viata CUPA PODUL iNALT, activitate organizata Inspectoratul Judetean de Politie Vaslui, cu sprijinul autoritatilor locale. continuă pe Adevărul

180 de profesionisti din 14 tari au participat la SEETEST 2014

Cea de a treia editie a conferintei de testare de software din Europa de Sud-Est a avut loc saptamana trecuta la Bucuresti. Organizat de South East European Testing Board in colaborare cu ANIS si Quality House, evenimentul a adus impreuna peste 180 de profesionisti din domeniul testarii de software din 14 tari si unii dintre cei mai apreciati experti in domeniu la nivel mondial.

FOTO. Revoltele din Hong Kong: cea mai mare provocare pentru CHINA din ultimii 25 de ani

Zeci de mii de oameni au iesit pe strazile din hong Kong in ultimele zile, pentru a protesta fata de atacul la adresa democratiei si pentru a cere organizarea alegerilor directe, prin vot universal.

Ioana Petrescu spune ca eliminarea taxei pe stalp pentru platformele petroliere din Marea Neagra este prevazuta intr-un amendament depus la Camera Deputatilor

Ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, a revenit miercuri cu declaratii legate de eliminarea taxei pe constructii speciale pentru sondele aflate in Marea Neagra. Petrescu a explicat ca eliminarea taxei este prevazuta intr-un amendament depus in Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor, la legea privind impozitarea constructiilor speciale. Reamintim ca anuntul Ioanei Petrescu ca vor fi exceptate de la impozitare constructiile situate pe platformele off-shore de exploatare din Marea Neagra au starnit o serie de discutii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )