Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Am fost martor la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale: Live 8, din Londra

Adevărul Adevărul,
FOTO Am fost martor la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale: Live 8, din Londra

Dupa ce l-am vazut pe Waters in 2002, le-am spus prietenilor ca daca intr-o zi, Pink Floyd lanseaza un nou turneu mondial, ma duc sa-i vad si in Anctartica, daca alta optiune nu am. Evident ca atunci cand spuneam Pink Floyd, ma refeream la actuala compozitie a formatiei si nicidecum la o formula reunita cu Waters la chitara bas. continuă pe Adevărul

Am fost martor unul dintre cele mai mari evenimente muzical: Live 8, din Londra

Dupa ce l-am vazut pe Waters in 2002, le-am spus prietenilor ca daca intr-o zi, Pink Floyd lanseaza un nou turneu mondial, ma duc sa-i vad si in Anctartica, daca alta optiune nu am. Evident ca atunci cand spuneam Pink Floyd, ma refeream la actuala compozitie a formatiei si nicidecum la o formula reunita cu Waters la chitara bas.

Victoriabank a scos la vanzare una dintre cele mai mari fabrici avicole din Moldova. Proprietarul acesteia era actionar la Banca de Economii

Fabrica Avicola Roso din Floreni, aflata de cateva luni in procedura de insolvabilitate a fost scoasa la mezat pentru recuperarea datoriilor de peste 20 de milioane de lei.

Forbes: Topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri

Madonna este celebritatea cu cele mai mari castiguri, potrivit traditionalului top Forbes, dat publicitatii luni. Cantareata americana in varsta de 55 de ani a obtinut 125 de milioane de dolari in ultimul an.

Madonna, pe primul loc in topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri potrivit topului Forbes

Topul Forbes, dat luni publicitatii, o claseaza pe Madonna drept vedeta cu cele mai mari castiguri, cu un profit de 125 de milioane de dolari obtinuti in 2012, citeazaReuters. Cea mai mare parte a.

Faze Tari: S-a deschis prima parcare speciala pentru sex in masina; A ramas insarcinata, desi nu a intretinut relatii sexuale cu nimeni! Vezi cum a fost posibil; A vrut un animal de companie minuscul, dar acum creste o namila, dupa ce a fost pacalita de

Iata secretele fundului perfect!Brazilianca de 25 de ani Carine Felizardo a scris istorie cu funduletul ei inca de anul trecut, cand a reusit sa convinga un juriu. America, invadata de sute de activiste topless. Cum au protestat femeile fara sutien. Unul dintre cele mai mari proteste a avut loc in New York.

Moody's ar putea retrograda cele mai mari banci americane

Agentia de evaluare financiara Moody's a avertizat, saptamana trecuta, ca ar putea retrograda sase mari banci americane, din cauza ca Guvernul federal ar putea sa-si reduca sprijinul daca vor intra din nou in dificultate.

Una dintre cele mai dorite femei din lume, din nou libera

Monica Bellucci si Vincent Cassel au decis sa puna capat mariajului lor, dupa 14 ani de casnicie.

FOTO Unde are loc viata de noapte in orasele lumii?

Cand ceasul suna de miezul noptii si luminile sunt se sting, unele dintre cele mai mari orase ale lumii prind viata. Baruri, cluburi de toate felurile si spectacole inedite au loc in toata lumea pentru localnici, dar si pentru turistii veniti de pretutindeni. De la Orasul Luminilor la Orasul care nu doarme niciodata, Bussines Insider a creat o lista a metropolelor potrivite pentru viata de noapte.

Cele mai bune aplicatii de securitate pentru smartphone-urile Android si iOS.

Peste 85% dintre utilizatorii locali de smartphone-uri nu utilizeaza aplicatii mobile pentru securitatea acestor dispozitive. Printre cele mai mari riscuri specifice se numara accesarea neautorizata de date confidentiale si furtul informatiilor, dificultatea in localizarea dispozitivului prin GPS si imposibilitatea blocarii terminalului de la distanta, in cazul pierderii sau furtului. Cei mai multi dintre utilizatori nu vad dispozitivul ca pe o tinta a unor atacuri informatice si, in .

Seful editurii Publica: Crestem cu peste 10% anul acesta. Colectia cu cele mai vanzari este cea de antreprenoriat

Colectiile despre antreprenoriat si despre investitii sunt cele care inregistreaza cele mai mari vanzari, a declarat pentru Wall-Street. ro, Bogdan Ungureanu, director executiv al Publica, cel mai mare publisher local specializat in editarea de carti de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )