Libnet.ro
UNICEF

00:07

Moody's ar putea retrograda cele mai mari banci americane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Moody

Agentia de evaluare financiara Moody's a avertizat, saptamana trecuta, ca ar putea retrograda sase mari banci americane, din cauza ca Guvernul federal ar putea sa-si reduca sprijinul daca vor intra din nou in dificultate. continuă pe Ziarul Bursa

Una din cele mai mari capturi de droguri din Europa. Prafurile valoreaza 1,3 miliarde euro

Una dintre cele mai mari capturi de droguri sintetice din Europa, de peste un miliard de euro, a fost anuntata de Belgia, dupa ce procuratura din aceasta tara a finalizat o ancheta demarata de trei state.

Seful editurii Publica: Crestem cu peste 10% anul acesta. Colectia cu cele mai vanzari este cea de antreprenoriat

Colectiile despre antreprenoriat si despre investitii sunt cele care inregistreaza cele mai mari vanzari, a declarat pentru Wall-Street. ro, Bogdan Ungureanu, director executiv al Publica, cel mai mare publisher local specializat in editarea de carti de.

Marile banci britanice vor despagubi clientii cu 2 miliarde dolari

Cele mai mari banci din Marea Britanie vor plati pana la 1,3 miliarde de lire sterline 2 miliarde dolari) pentru despagubirea clientilor carora le-au vandut incorect polite de asigurari ale companiei CPP pentru acoperirea riscului de furt de carduri de credit si de identitate, transmite Bloomberg.

MTV Video Music Awards. Vezi aici cele mai bune 10 show-uri live din toate timpurile!

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in muzica va avea loc duminica, 25 august, in Barclays Center, Brooklyn, New York, pentru a premia cele mai bune videoclipuri lansate in anul precedent. MTV Video Music Awards si ale sale multe momente memorabile isi vor schimba prefixul, ajungand la cea de-a 30-a editie. De la .

PRECAUTIE: Cum sa ne ferim de TALHARI. Femeile sunt cele mai vulnerabile in fata infractorilor.

Femeile sunt cele mai vulnerabile persoane, pe strada, arata un stiudiu al politiei Ilfov. Oamenii legii da cateva sfaturi pentru reprezentantele acestei categorii sociale, pentru a nu mai fi atacate de hoti. Fii precauta! Poti preveni talharia!, este o campanie a politiei prin care se vrea o mai buna informare a femeilor cu privire la pericolele la care se expun, daca nu sunt vigilente. Iata cateva dintre cele mai practice sfaturi: Ai grija la ceea ce se intampla in jurul tau .

TOP: cele mai tehnologizate hoteluri din lume

Roboti care transporta bagajeze, smartphone-uri in loc de chei si lifturi care pun muzica in functie de numarul oamenilor. Acestea sunt doar cateva dintre suprizele cu care ii intampina pe oaspeti cele mai tehnologizate hoteluri din lume, potrivit CNN .

Am vizitat cateva dintre cele mai frumoase vile din Bucuresti: care este preferata ta?

In ultimele 3 luni Wall-Street. ro a vizitat cateva dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Bucuresti. Iti propunem sa faci alaturi de noi un tur retrospectiv prin o parte din cladirile emblema ale Romaniei.

FOTO VIDEO Cele mai inspaimantatoare masti din filmele de groaza

Filmele de groaza au incercat dintotdeauna sa aduca o nota de suspans, mai ales prin aparitiile personajului principal care, de cele mai multe ori, isi ascunde chipul in spatele unei masti. De altfel, acesti criminali fictivi raman intipariti in memoria spectatorilor tocmai datorita mastilor purtate.

FOTO De unde te imbraci cu 50 lei in centrul Bucurestiului. Cele mai ieftine haine din oras

In inima Capitalei, se gaseste punctul cel mai fierbinte de pe harta magazinelor de imbracaminte, dar, de cele mai multe ori, cumparatorii trebuie sa scoata din buzunar sume importante de bani pentru articolele vestimentare. Adevarul va propune sa aflati care sunt magazinele din centrul Bucurestiul din care va puteti cumpara haine cu doar 50 de lei.

Comunistii moldovenii sarbatoresc una dintre cele mai luminoase aniversari din istoria tarii

Partidul Comunistilor din Republica Moldova ii felicita astazi pe veteranii celui de-al Doilea Razboi Mondial cu ocazia unei dintre cele mai luminoase aniversari din istoria tarii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )