Libnet.ro
UNICEF

18:30

Apple lanseaza cel mai scump iPad din istorie: cum arata si ce performante are noua bijuterie Apple

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apple lanseaza cel mai scump iPad din istorie: cum arata si ce performante are noua bijuterie Apple

Apple a lansat noul iPad, denumit iPad Pro, gadget despre care Tim Cook, CEO-ul companiei, spune ca reprezinta cea mai importanta stire despre iPad de la nasterea iPad-ului. Cel mai capabil si puternic iPad creat de Apple va fi, de. continuă pe Wall-Street Ro

LIVE TEXT Apple prezinta cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco a inceput cel mai important eveniment Apple al toamnei unde vor fi prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. HotNews. ro transmite LIVE TEXT anunturile Apple.

Cel mai scump tort din lume a costat 70 de milioane de euro si a fost decorat cu 4.000 de diamante

Un barbat foarte bogat din Emiratele Arabe Unite a comandat cel mai scump tort din lume, pentru a serba logodna si aniversarea fiicei sale. Tortul, realizat de artista Debbie Wingham, din Marea Britanie, are 4. 000 de diamante si costa aproape 70 de milioane de euro.

Apple a prezentat iPhone 6S si 6S Plus, dar si cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco s-a desfasurat cel mai important eveniment Apple al toamnei unde au fost prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. iPhone 6S si 6S Plus vor avea camere foto/video cu 50% mai performante, dispun si de tehnologia care simte cat de tare apesi pe ecran si vor ajunge la clienti incepand cu 25 septembrie. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT anunturile Apple.

Regina Elisabeta a II-a, suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie: Nu am aspirat niciodata la asta

Regina Elisabeta a II-a a devenit miercuri suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie. Desi recordul este unul remarcabil, aplaudat cucaldura de politicieni si de catre public, regina a respins sarbatorirea fastuoasa a evenimentului, declarand totodata ca nu este ceva la care sa fi aspirat de-a lungul domniei sale, relateaza Reuters.

Rooney, cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul Wayne Rooney a devenit, marti, cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a inscris din lovitura de la 11 metri impotriva Elvetiei.

Wayne Rooney a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a marcat golul sau cu numarul 50 in meciul cu Elvetia, din preliminariile Euro-2016, informeaza Mediafax.

Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV din lume, cu doar 1 km/h

Britanicii de la Bentley incep sa se acomodeze cu piata de autoturisme de tip SUV, chiar daca modelul acestora nu se va lansa pana anul viitor. Destul timp, deci, sa doboare niste recorduri mondiale. Acestia si-au dorit ca SUV-ul lor sa nu fie doar o bijuterie pe patru roti, care sa intoarca toate capetele datorita [] Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV din lume, cu doar 1 km/h Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bentley Bentayga depaseste recordul de viteza pentru cel mai rapid SUV din lume

Britanicii de la Bentley incep sa se acomodeze cu piata de autoturisme de tip SUV, chiar daca modelul acestora nu se va lansa pana anul viitor. Destul timp, deci, sa doboare niste recorduri mondiale. Acestia si-au dorit ca SUV-ul lor sa nu fie doar o bijuterie pe patru roti, care sa intoarca toate capetele datorita [] Bentley Bentayga depaseste recordul de viteza pentru cel mai rapid SUV din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Constructiile de lux si chiriile mari au transformat Clujul in cel mai scump oras din Romania

Clujul-Napoca a depasit Bucurestiul intr-un top al celor mai scumpe orase din punctul de vedere al preturilor la locuinte, conform unui studiu Imobiliare. ro. Orientarea constructorilor spre zone mai scumpe ale orasului si spre cresterea calitatii finisajelor, dar si nivelul chiriilor, care au ajuns sa fie chiar mai mari decat ratele la banca au dus la aceasta evolutie, explica specialistii.

O sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Ion Tiriac se gandeste cui sa-i lase uriasa sa avere

Omul de afaceri Ion Tiriac, ajuns la 76 de ani, a strans o avere estimata la peste 1 miliard de euro. Fostul mare tenismen se gandeste deja cui sa-i lase uriasa sa avere. O sa fiu cel mai bogat om din cimitir.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )