Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO inainte si Dupa la conferinta de presa de la Romania - Polonia

Online Sport Online Sport,
FOTO inainte si Dupa la conferinta de presa de la Romania - Polonia

Doua fotografii surprinse de onlinesport. ro la conferintele pre si post meci de la Romania - Polonia sunt totul despre aceasta intalnire. Dupa meciul cu Polonia scociul va fi insuficient. continuă pe Online Sport

Cei sapte suporteri scandalagii, romani si polonezi, se afla sub control judiciar dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia

Cinci suporteri romani si doi polonezi au fost retinuti in urma incidentelor care au avut loc, vineri, seara, inainte de inceperea meciului Romania - Polonia.

Sanctiuni dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia: Zece suporteri au primit amenzi si interzis pe stadioane. Alti sapte au fost plasati sub control judiciar

Zece suporteri au primit amenzi si interzis pe stadioane pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an, dupa incidentele de la partida Romania-Polonia, informeaza B1 TV. Alti cinci romani si.

Retineri dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia

Doi fani polonezi si cinci romani au fost retinuti, dupa ce suporterii s-au incaierat inaintea meciului Romania - Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM-2018. Asta, dupa ce 17 suporteri, polonezi si romani, au fost condusi la sectiile de politie.

Sapte persoane au fost puse sub control judiciar dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia

Doi fani polonezi si cinci romani au fost pusi sub control judiciar timp de 60 de zile, dupa ce suporterii s-au incaierat inaintea meciului Romania - Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM-2018. in total, 20 de persoane au ajuns vineri seara la sectiile de politie, potrivit Digi 24.

Incidente multiple inainte de meciul Romania - Polonia: Suporteri polonezi s-au batut cu fortele de ordine la intrarea pe stadion, iar la 60 de persoane au fost depistate arme albe (FOTO,VIDEO)

Fanii polonezi continua sa produca incidente in Capitala inainte de meciul dintre Romania si Polonia. Dupa ce la amiaza s-au incaierat in Centrul Vechi cu jandarmii si au provocat.

TVR 1 a fost lider de audienta cu Romania-Polonia, cel mai vizionat meci al anului la Televiziunea Romana in 2016

Partida de fotbal Romania - Polonia, difuzata vineri seara la TVR 1, a devenit cea mai vizionata a anului la postul public, cu peste 2,5 milioane de telespectatori, iar emisiunea Repriza a treia de dupa meci a mentinut postul pe primul loc in topul audientelor.

Incidente dupa meciul Romania - Polonia: 12 fani polonezi si cinci romani dusi la sectie

Doisprezece fani polonezi au fost retinuti, la fel ca alt cinci romani, dupa meciul Romania - Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM-2018, a declarat, vineri, pentru News. ro, capitanul Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Jandarmi Bucuresti.

Restrictii de trafic in Bucuresti in jurul Arenei Nationale. Se disputa partida Romania-Polonia din cadrul Cupei Mondiale 2018 la fotbal

Brigada Rutiera a Capitalei a dispus restrictionarea traficului rutier, vineri, pe strazile din jurul Arenei Nationale cu ocazia disputarii partidei Romania Polonia, din cadrul preliminariilor Cupei Mondialedin 2018.

LIVE Romania-Polonia 0-2. Apararea ne-a tradat

Transmitem in aceasta pagina, vineri seara, live text minut cu minut de la Arena Nationala meciul Romania-Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

LIVE Romania-Polonia 0-1. Apararea ne-a tradat

Transmitem in aceasta pagina, vineri seara, live text minut cu minut de la Arena Nationala meciul Romania-Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )