Libnet.ro
UNICEF

13:31

FOTO. Incendiu de amploare intr-un restaurant din Piata Moghioros din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
FOTO. Incendiu de amploare intr-un restaurant din Piata Moghioros din Bucuresti

Un incendiu de amploare a izbucnit, vineri seara, intr-un restaurant din Piata Moghioros din Bucuresti. continuă pe România Liberă

FOTO. Incendiu de amploare intr-o cladire comerciala din Piata Moghioros din Bucuresti

Un incendiu de amploare a izbucnit, vineri seara, intr-o cladire comerciala din Piata Moghioros din Bucuresti. Doua persoane au suferit atacuri de panica.

FOTO. Incendiu de amploare in Piata Moghioros din Bucuresti. Un restaurant si un depozit de fructe au fost distruse

Un incendiu de amploare a izbucnit, vineri seara, in Piata Moghioros din Bucuresti. Un restaurant si un depozit de fructe au fost distruse. Au mai fost afectate o pescarie si cateva magazine din zona. Doua persoane au suferit atacuri de panica.

FOTO. Incendiu major la mansarda unui bloc din cartierul Titan

Un incendiu major a izbucnit, miercuri, la mansarda unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei.

UPDATE. Doua persoane au suferit atacuri de panica, dupa ce un incendiu a izbucnit in aceasta seara la un depozit din Piata Moghioros din Bucuresti

Pompierii au localizat incendiul izbucnit, in aceasta seara, la un depozit comercial din Bucuresti, situat in cartierul Drumul Taberei, in spatele Pietei Moghioros.

FOTO Incendiu mistuitor in Luncoiu de Jos: o femeie a murit carbonizata in casa distrusa de flacari

O femeie a murit in urma unui incendiu violent care i-a cuprins casa. Cadavrul ei a fost gasit carbonizat de pompierii care au intervenit pentru stingerea flacarilor.

90% din piata financiara romaneasca e concentrata pe banci

Peste 500. 000 de angajati din sectorul bancar si-au pierdut locurile de munca la nivel mondial, dupa puseul de criza din anul 2008. Bonusurile de pe Wall Street au scazut numai in anul 2015 cu 9%. intrebarea e: cum poate fi industria financiara motor de crestere economica, daca nu se stie cum ar trebui sa arate o banca peste cinci ani.

Cum se face si cum arata o exorcizare facuta intr-o biserica din Romania. Imagini socante. VIDEO

O femeie de 56 de ani din comuna vasluiana Ivanesti este exorcizata zilele acestea in Bacau, la biserica Inspectoratului Judetean de Jandarmi. Medicii ieseni i-au spus ca nu are nimic din ceea ce ar putea.

Capul lui Johnny Deep a aparut intr-un episod din The Walking Dead

Fanii serialului The Walking Dead, care nu strang din ochi la momente cele mai macabre ale filmului, au putut observa o figura familiara in ultimul episod al dramei cu zombi. in al 12-lea episod al celui de-al saselea sezon al serialul, deosebit de brutal, a aparut pentru un moment Johnny Deep, in rolul unui cap decapitat. Arata mult mai vlaguit decat de obicei, scrie The Independent.

Trei tone de cocaina, descoperite intr-un port din Belgia. E incredibil unde fusesera ascunse

Autoritatile belgiene au confiscat trei tone de cocaina in portul Anvers, la bordul unei nave-cargo care venea din Columbia, anunta surse citate de site-ul cotidianului Le Parisien. Vamesii belgieni au.

Alerta intr-un spital din Arges. Doua asistente au luat raie de la un pacient

Doua asistente de la un spital din Arges au intrat in carantina, dupa ce au luat raie de la un pacient. Acum, tot personalul medical este monitorizat, scrie bzi. ro. Barbatul de 68 de ani era grav bolnav si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )