Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cel mai lung joc de baschet din lume. Jucatorii nu s-au oprit timp de 5 zile

Antena3 Antena3,
Cel mai lung joc de baschet din lume. Jucatorii nu s-au oprit timp de 5 zile

In Filipine s-a stabilit un nou record. Aici a fost jucat cel mai lung joc de baschet din lume. Cei 24 de jucatori de baschet au reusit sa nu se opreasca timp de 5 zile, adica 120 de ore. Astfel, ei au intrat. continuă pe Antena3

Lewis Hamilton, cel mai rapid in antrenamentele din Malaysia

Britanicul Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in primul antrenament liber de la Marele Premiu din Malaysia, de pe circuitul de la Sepang. El a fost urmat indeaproape de pilotul , Kimi Raikkinen, in timp ce Alonso nici nu a intrat in top 10.

Vogue: cel mai reusit blond platinat din toate timpurile!

Stiati ca blondul platinat este culoarea de par vedeta a sezonului? De la Marilyn Monroe si pana la Madonna, Gwyneth Paltrow sau Gwen Stefani, va invitam sa le admirati pe cele mai faimoase blonde din istorie!.

Destinatie de weekend: teatru in cel mai cool loc de sub pamant din lume, Salina Turda

Amatorii de teatru au in acest weekend o oferta inedita: o piesa de teatru sub pamant, in Salina Turda din judetul Cluj, locul pe care vedetele de la Hollywood si publicatiile americane nu mai contenesc sa il laude.

VIDEO Zborul MH370, cel mai mare mister aviatic din lume. Istoricul unor cazuri similare si un incident sangeros

Boeingul companiei Malaysian Airlines nu e primul care a disparut fara urme si fara explicatii. Mult mai dureros e insa un caz perfect explicabil, care a fost ignorat de Occident, desi s-a soldat cu 290 de morti.

Din cei mai de temut 10 hackeri din lume, trei sunt romani. Victimele lor sunt, cu precadere, americani si englezi

Trei din primii zece hackeri din lume sunt romani, anunta Serviciul Roman de Informatii. Conationalii, specializati in criminalitate cibernetica,au o reputatie excelenta in crearea unor sisteme.

CSKA Sofia, cel mai important club de fotbal din Bulgaria, se listeaza. Noi vom vedea vreodata Steaua pe bursa?

CSKA Sofia, cel mai de important club de fotbal din Bulgaria, desfasoara in prezenta o oferta publica initiala IPO) de actiuni in vederea listarii pe bursa, potrivit InsideWorldFootball. com . Este pentru prima data cand un club sportiv din Europa de.

Pastila ITC: Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 (VIDEO)

Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 care costa 650 de dolari. Telefonul inteligent detine un procesor quad-core la 2,3 GHz. Interesant este faptul ca producatorul a echipat.

Indiana Pacers a produs surpriza in cel mai tare duel din Est

Confruntare de zile mari in Conferinta de Est, unde Indiana Pacers a primit miercuri noapte vizita celor de la Miami Heat in cel mai asteptat duel al saptamanii in NBA.

Marko: Adversarul nostru cel mai puternic nu este comunitatea romanilor, ci ignoranta.

Presedintele de onoare al UDMR, senatorul Marko Bela, spune ca adversarul cel mai puternic al maghiarilor nu este comunitatea romanilor, ci ignoranta, lipsa de credinta, lipsa de interes a celor care spun reprezentantilor etniei ca nu au sanse, potrivit Mediafax. Unii ar putea spune ca romanii sunt adversarii nostri. Poate ca sunt adevarate aceste spuse, pentru ca in ultimii ani am fost pusi de multe ori in postura de a ne confrunta cu reprezentantii romanilor pentru apararea drepturilor .

Primele doua cazuri din lume de tuberculoza transmise de la pisica la om, confirmate in Marea Britanie

Primele doua cazuri din lume de tuberculoza transmisa de la pisica la om au fost confirmate in aceasta saptamana de serviciile publice de sanatate britanice PHE), scrie AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )