Libnet.ro
UNICEF

01:05

Frozen, cel mai de succes film animat din toate timpurile! Incasarile depasesc 1 miliard $!

ADPM ADPM,
Frozen, cel mai de succes film animat din toate timpurile! Incasarile depasesc 1 miliard $!

Frozen a devenit cel mai de succes film animat din toate timpurile, intrand dupa acest weekend in topul celor mai de succes 10 filme din istoria cinematografiei. Frozen a depasit recordul detinut pana acum de Toy Story 3 si cumuleaza incasari de 1,073 miliarde dolari. continuă pe ADPM

Vogue: cel mai reusit blond platinat din toate timpurile!

Stiati ca blondul platinat este culoarea de par vedeta a sezonului? De la Marilyn Monroe si pana la Madonna, Gwyneth Paltrow sau Gwen Stefani, va invitam sa le admirati pe cele mai faimoase blonde din istorie!.

Rompetrol Well Services estimeaza cel mai mic profit net din ultimii 8 ani

Rompetrol Well Services PTR) estimeaza pentru acest an un profit net de 12,6 milioane lei, cel mai mic din ultimii opt ani si de peste doua ori mai redus fata de castigul inregistrat anul trecut, ca urmare a scaderii veniturilor cu peste 10%, spre.

Mircea Dusa: Afganistanul ramane cel mai complex si mai periculos loc din lume.

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, a declarat, duminica, in contextul atacului sinucigas din Mescall soldat cu moartea unui militar roman, ca Afganistanul ramane cel mai complex si mai periculos loc din lume pentru militari. Mircea Dusa a adresat un mesaj de condoleante familiei plutonierului-major Claudiu Constantin Vulpoiu, cazut la datorie in Afganistan. Citeste si: Cine este militarul roman decedat in Afganistan Sunt profund indurerat de moartea plutonierului-major Claudiu .

Cel mai lung joc de baschet din lume. Jucatorii nu s-au oprit timp de 5 zile

In Filipine s-a stabilit un nou record. Aici a fost jucat cel mai lung joc de baschet din lume. Cei 24 de jucatori de baschet au reusit sa nu se opreasca timp de 5 zile, adica 120 de ore. Astfel, ei au intrat.

CSKA Sofia, cel mai important club de fotbal din Bulgaria, se listeaza. Noi vom vedea vreodata Steaua pe bursa?

CSKA Sofia, cel mai de important club de fotbal din Bulgaria, desfasoara in prezenta o oferta publica initiala IPO) de actiuni in vederea listarii pe bursa, potrivit InsideWorldFootball. com . Este pentru prima data cand un club sportiv din Europa de.

Pastila ITC: Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 (VIDEO)

Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 care costa 650 de dolari. Telefonul inteligent detine un procesor quad-core la 2,3 GHz. Interesant este faptul ca producatorul a echipat.

Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea introducerii accizei la carburant, dar prin aceasta masura se doreste o finantare pe termen lung.

Fotograful inconstient: Si-a pus capul la bataie pentru cel mai bun cadru

Inconstienta sau pasiune dusa la extrem?Un fotograf amator a vrut sa prinda cea mai buna imagine cat mai aproape de rutieri, duminica, in timpul clasicei belgiene Gent-Wevelgem, insa a riscat enorm punandu-si integritatea fizica in pericol. Vedeti mai jos ce pozitie a ales acesta pentru a prinde cel mai bun cadru.

Dhafer Youssef prezinta pe 10 Aprilie in concert la Sala Radio cel mai recent album al sau: Birds Requiem

Pe 10 Aprilie 2014, Dhafer Youssef prezinta la Sala Radio al patrulea album, intitulat Birds Requiem, cel mai recent material discografic al sau, la care a contribuit si celebrul trompetist norvegian Nils Petter Molvaer. Povestea incepe in Tunisia anilor 70 unde micul Dhafer Youssef isi construieste singur propriul oud, un instrument muzical traditional arab. La 19 ani ajunge la Viena unde isi continua studiile muzicale si devine un virtuoz al acestui instrument, considerat stramosul chitarei acustice.

Grosu, cel mai bun din echipa sa in ultima etapa a Saptamanii Internationale Coppi si Bartali

Rutierul roman Eduard Grosu s-a clasat pe locul 14 in clasamentul tinerilor sub 23 ani la finalul cursei pe etape dedicata marilor ciclisti italieni Fausto Coppi si Gino Bartali, dupa ce a fost cel mai bun din echipa sa in ultima zi de competitie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )