Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele american Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 FOTO Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele american Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu omologul sau american, Donald Trump, la receptia traditionala in onoarea sefilor de delegatie participanti la ONU, fotografia de la acest eveniment fiind publicata miercuri pe pagina de Facebook a sefului statului. continuă pe Hotnews

Noua lovitura de imagine pentru Klaus Iohannis: intalnire intre presedintele Romaniei si cel al Statelor Unite la ONU

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut ocazia unei noi intalniri cu omologul sau american, Donald Trump, in marginea receptia oferita in onoarea sefilor de delegatii.

Klaus Iohannis, intalnire cu Donald Tusk si Jens Stoltenberg. Discutii cu presedintii Estoniei, Serbiei si Egiptului

Presedintele Klaus Iohannis a avut intrevederi marti cu Donald Tusk, Presedintele Consiliului European, pentru a discuta teme curente ale agendei europene, respectiv cu Jens Stoltenberg, Secretarul General NATO, care urmeaza a vizita Romania in luna octombrie, pentru convorbiri cu autoritatile romane si participare la Adunarea Parlamentara NATO.

Klaus Iohannis, intalnire cu conducatorii ONU si NATO si cu trei presedinti

Klaus Iohannis a luat parte la o intalnire in New York cu presedintele Adunarii ONU, Miroslav Lajcak, cu secretarul general al NATO si cu presedintii Egisptului, Serbiei, Estoniei si al.

Fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump va fi audiat public in cursul toamnei

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump, va depune public marturie in Congres in fata parlamentarilor care ancheteaza asupra unei eventuale intelegeri secrete cu Rusia in timpul campaniei tatalui sau in 2016. Afirmatia apartine senatoarei democrate Dianne Feinstein, citata de AFP.

Tensiuni fara precedent intre Donald Trump si Kim Jong-Un. Trump: Acest om al rachetelor, Kim Jong-Un, este intr-o misiune sinucigasa

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat marti, in discursul rostit la ONU, ca va distruge Coreea de Nord in cazul in care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma.

Trump, la prima interventie la ONU: presedintele american cere reducerea cheltuielilor si schimbari operationale in cadrul acestei organizatii mondiale

Presedintele american Donald Trump a indemnat luni, la New York, la reformarea Organizatiei Natiunilor Unite, in primul sau discurs, intr-o sesiune organizata de Statele Unite pe aceasta tema, relateaza The Associated Press.

Radu Tudor, despre amenintarile lui Donald Trump cu privire la distrugerea totala a Coreei de Nord: Aceasta declaratie trebuie analizata si la virgula

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre amenintarile lansate de presedintele american, Donald Trump, cu privire la distrugerea totala a Coreei de.

Donald Trump: Armata americana va deveni mai puternica decat oricand

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, intr-un discurs rostit la Adunarea Generala a ONU, ca armata Statelor Unite 'va deveni in curand mai puternica decat.

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu distrugerea totala in cazul unui atac lansat de Phenian

Presedintele american Donald Trump a amenintat, marti, in fata ONU, ca va distruge in totalitate Coreea de Nord, un regim viciat, in cazul unui atac lansat de Phenian, relateaza AFP. Trump a avertizat, in primul sau discurs in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, ca liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, se lanseaza intr-o misiune sinucigasa.

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu distrugerea in cazul unui conflict

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat marti, in discursul rostit la ONU, ca va distruge Coreea de Nord in cazul in care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4327 seconds )