Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Mai multe persoane, retinute pentru furt dintr-un centru comercial. Hotii aveau complice in interior

Adevărul Adevărul,
FOTO Mai multe persoane, retinute pentru furt dintr-un centru comercial. Hotii aveau complice in interior

Politistii de Investigatii Criminale, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat trei perchezitii domiciliare pentru documentarea activitatii infractionale a unor persoane banuite de comiterea unui furt dintr-o societate comerciala. continuă pe Adevărul

Perchezitii de amploare la Soroca. Mai multe persoane, retinute intr-un dosar de trafic si comercializare de droguri

Procurorii Procururaturii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale PCCOCS) si ofiterii Inspectoratului National de Investigatii INI) efectueaza in dimineata zilei de marti, 19 septembrie, aproximativ 50 de perchezitii in nordul Republicii Moldova, in cadrul unui dosar penal deschis pentru trafic si comercializare de droguri.

Evenimentul Biblioteca pentru Pop: Mai multe persoane au inceput sa aduca carti in Piata Victoriei

Evenimentul Biblioteca pentru Pop este anuntat pentru marti in Piata Victoriei, participantii urmand sa aduca o carte, solicitand demisia lui Liviu Pop din functia de ministru al Educatiei. Chiar daca evenimentul este anuntat de la ora 9. 00, mii multe persoane au adus carti incad e la ora 8.

Evenimentul Biblioteca pentru Pop: mai multe persoane au inceput sa aduca carti in Piata Victoriei

Evenimentul Biblioteca pentru Pop are loc azi in Piata Victoriei, participantii fiind indemnati sa aduca o carte, solicitand demisia lui Liviu Pop din functia de ministru al Educatiei. Chiar daca evenimentul a fost anuntat de la ora 9. 00, multe persoane au adus carti inca de la ora 8.

Incendiu puternic in Rusia. Flacarile au distrus un hotel de 10 etaje. Mai multe persoane au murit - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit la un hotel de 10 etaje, in sudul Rusiei. in urma incidentului, cel putin doua persoane au murit, potrivit RT. Peste 400 de oameni au fost evacuati din interior, dar.

Un avion Wizz Air, la un pas sa se PRABUSEASCA! Mai multe persoane au lesinat dupa ce aeronava a intrat in picaj (VIDEO)

Un avion Wizzair care a plecat de la Bucuresti spre Sicilia a fost la un pas sa se prabuseasca. Aeronava a intrat in picaj cu mai putin de o ora pana la aterizare, dupa ce ar fi lovit o pasare.

Un avion Wizz Air, la un pas sa se PRABUSEASCA! Mai multe persoane au lesinat dupa ce aeronava a intrat in picaj. Ce a transmis compania (VIDEO)

UPDATE: Compania Wizz Air a transmis un punct de vedere public privind incidentul in care a fost implicat avionul ce efectua zborul Bucuresti- Catania. Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania,.

Panica la bordul unui avion Wizz Air: Mai multe persoane au lesinat! / Ce a transmis compania (VIDEO)

UPDATE: Compania Wizz Air a transmis un punct de vedere public privind incidentul in care a fost implicat avionul ce efectua zborul Bucuresti- Catania. Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania,.

Accident feroviar in sudul Germaniei. Sunt mai multe victime - VIDEO

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in apropierea Garii centrale din orasul Augsburg, in sudul Germaniei, relateaza site-ul revistei.

Imagini apocaliptice in vestul tarii! Furtuna a facut prapad in mai multe judete din tara

Opt morti si peste 130 de raniti. Este bilantul tragic, dupa furtuna devastatoare care a avut loc in vestul tarii. Cele mai multe persoane decedate sunt din judetul Timis, cinci la numar, doua.

Dodon i-a transmis un mesaj de condoleante lui Iohannis, dupa ce furtuna din vestul Romaniei s-a soldat cu mai multe victime

Igor Dodon a transmis un mesaj de condoleante omologului sau roman, Klaus Iohannis, luni, 20 septembrie, in contextul consecintelor furtunii din vestul Romaniei ce s-a soldat cu decesul mai multor persoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )