Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO Mitinguri de sustinere a familiei Bodnariu in Hunedoara si Deva: sute de oameni au protestat in centrele oraselor

Adevărul Adevărul,
FOTO Mitinguri de sustinere a familiei Bodnariu in Hunedoara si Deva: sute de oameni au protestat in centrele oraselor

Sute de oameni au participat la mitingul de sustinere a familiei Bodnariu, cea careia, in toamna anului trecut, autoritatile pentru protectia copilului din Norvegia i-au luat cei cinci copii. Mitingul din Hunedoara a avut loc in centrul municipiului, iar o manifestatie similara a fost organizata in Deva. continuă pe Adevărul

Peste 3.000 de persoane la un miting de sustinere a familiei Bodnariu in Cluj

Peste 3. 000 de persoane participa, sambata, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, la un miting de sustinere a familiei Bodnariu, cerand autoritatilor norvegiene sa permita reunirea acesteia, iar autoritatilor romane o mai mare implicare in solutionarea.

Peste 3.000 de participanti la mitingul de sustinere a familiei Bodnariu, la Cluj

Peste 3. 000 de persoane au participat, sambata, la un miting de sustinere a familiei Bodnariu si au cerut autoritatilor norvegiene sa permita reunirea membrilor acesteia, transmite Agerpres.

Peste 1.500 de persoane, la un protest organizat la Alba Iulia pentru sustinerea familiei Bodnariu

Peste 1. 500 de persoane au participat, sambata, la Alba Iulia la un mars si un miting organizat pentru sustinerea familiei Bodnariu din Norvegia, ramasa fara copii dupa ce acestia au fost luati,in urma cu cinci luni, de Serviciul pentru Protectia Copilului din Norvegia Barnevernet).

Peste 2.000 de persoane, la marsul si mitingul din Capitala pentru sustinerea familiei Bodnariu

Peste 2. 000 de persoane au participat, sambata, la marsul si mitingul din centrul Capitalei organizat pentru sustinerea familiei Bodnariu, ai carei copii au fost luati, in urma cu cinci luni, de Serviciul pentru Protectia Copilului din Norvegia Barnevernet). Manifestari similar sunt organizate in peste 10 orase din tara, dar si in alte 20 de state.

Jurnalistii de la BBC au realizat un documentar despre cazul familiei Bodnariu: Lucratorii sociali se grabesc sa separe copiii de familiile lor, mai ales daca este vorba despre imigranti (VIDEO)

Jurnalistii de la BBC au realizat un documentar audio despre cazul familiei Bodnariu, ai carui copii au fost luati de statul norvegian. Totodata, pe site-ul institutiei media a fost publicat un material in.

Cazul familiei Bodnariu, in atentia BBC

Cazul familiei Bodnariu, ai caror copii au fost luati de autoritatile norvegiene, au starnit numeroase ingrijorari atat in Norvegia, cat si peste hotare, aducand in discutie practicile pentru protectia copiilor. Astfel, protestatari de pretutindeni, cat si mai multi specialisti norvegieni sustin ca asistentii sociali intervin prea repede pentru a separa copiii de familiile lor, fara prea multe argumente, in special atunci cand este vorba de familii de imigranti.

Cazul familiei Bodnariu, preluat de BBC. incercam sa ne inabusim lacrimile

Cazul familiei Bodnariu a ajuns sa fie preluat si de BBC, una dintre cele mai credibile surse de informare. Un fragment dintr-un reportajul realizat de prestigioasa TV a fost prezentat joi, la emisiunea Sinteza.

BBC, despre calvarul familiei Bodnariu in Norvegia, Barnevernet si o lege generoasa in intentie, dar inflexibila

Cazul familiei Bodnariu, care a ramas fara cei cinci copii, luati de Barnevernet, a starnit ingrijorare atat in Norvegia, cat si in strainatate fata de practicile institutiei insarcinate cu protectia minorilor in tara scandinava, transmite BBC intr-un reportaj.

BBC, despre calvarul familiei Bodnariu in Norvegia, Barnevernet si defectele unei legi generoase in intentie, dar inflexibile

Cazul familiei Bodnariu, care a ramas fara cei cinci copii, luati de Barnevernet, a starnit ingrijorare atat in Norvegia, cat si in strainatate fata de practicile institutiei insarcinate cu protectia minorilor in tara scandinava, transmite BBC intr-un reportaj.

Protest la Constanta la adresa Norvegiei: Dati inapoi copiii familiei Bodnariu

Comunitatea penticostala din sud-estul Romaniei se aduna la Constanta pentru a protesta la adresa autoritatilor norvegiene, care tergiverseaza rezolvarea cazului Bodnariu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )