Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Nicusor Dan, la Color Run Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 FOTO Nicusor Dan, la Color Run Bucuresti

Nicusor Dan unul dintre cei intrati in cursa pentru Primaria Bucurestiului, a participat sambata la Color Run, in Capitala, el postand imagini pe Facebook si folosind ocazia pentru a le multumi celor care il sprijina. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, la Adevarul Live: Cu PNL au existat tatonari, telefoane. in 90, il admiram foarte mult pe Marian Munteanu

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a discutat cu persoane din conducerea PNL despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei, dar ca, pana la urma, liberalii n-au venit cu nicio oferta concreta. Nicusor Dan respinge din start ideea ca ar putea fi viceprimarul Gabrielei Firea.

Blaga, despre Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cat toate partidele la un loc

Copresedintele PNL Vasile Blaga il critica pe candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spunand ca acesta este cam cel mai bogat candidat si ca are corturi cat au toate partidele la un loc, adaugand ca PNL va face public numele sponsorilor in momentul in care acestia dau banii si nu anul viitor.

ALEGERI LOCALE 2016. Vasile Blaga, atac la Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat. Are corturi cat toate partidele la un loc

CopresedintelePNLVasile Blagail critica pe candidatul USB la Primaria Capitalei,Nicusor Dan, spunand ca acesta este cam cel mai bogatcandidat si ca are.

Nicusor Dan: M-am intalnit cu oameni de afaceri sa le cer bani, dar am semnat acte la notar ca nu vor nimic in schimb

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi, ca s-a intalnit cu oameni de afaceri pentru a le cere bani pentru campania sa electorala, insa tranzactiile s-au facut prin contracte semnate la notariat, in care se preciza ca acestia nu au pretentii de ordin politic.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )