Libnet.ro
UNICEF

20:15

Blaga, despre Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cat toate partidele la un loc

Adevărul Adevărul,
Blaga, despre Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cat toate partidele la un loc

Copresedintele PNL Vasile Blaga il critica pe candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spunand ca acesta este cam cel mai bogat candidat si ca are corturi cat au toate partidele la un loc, adaugand ca PNL va face public numele sponsorilor in momentul in care acestia dau banii si nu anul viitor. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016. Vasile Blaga, atac la Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat. Are corturi cat toate partidele la un loc

CopresedintelePNLVasile Blagail critica pe candidatul USB la Primaria Capitalei,Nicusor Dan, spunand ca acesta este cam cel mai bogatcandidat si ca are.

Vasile Blaga il critica pe Nicusor Dan

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, marti, atitudinea lui Nicusor Dan fata de PNL, afirmand ca acesta s-a comportat nu cu foarte mult respect fata de membrii PNL pe care i-a pus pe toti.

Nicusor Dan, la Adevarul Live: Cu PNL au existat tatonari, telefoane. in 90, il admiram foarte mult pe Marian Munteanu

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a discutat cu persoane din conducerea PNL despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei, dar ca, pana la urma, liberalii n-au venit cu nicio oferta concreta. Nicusor Dan respinge din start ideea ca ar putea fi viceprimarul Gabrielei Firea.

Nicusor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, in cazul in care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteza care nu cred ca are niciun fel de sansa de realizare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu crede ca PNL si Marian Munteanu ar putea aduce.

Ce sanse are Nicusor Dan dupa retragerea lui Orban. Ce spun analistii politici

Candidatul USB pentru Capitala, Nicusor Dan, ar putea profita de retragerea neasteptata a liberalului Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Generala. Ce sanse are Nicusor Dan dupa retragerea lui Orban? Potrivit analizei specialistilor, el are de ales intre a se prezenta in alegeri singur si a avea imaginea de om din afara sistemului, sau sustinut de PNL, ceea ce ar putea duce la compromisuri politice.

Nicusor Dan: M-am intalnit cu oameni de afaceri sa le cer bani, dar am semnat acte la notar ca nu vor nimic in schimb

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi, ca s-a intalnit cu oameni de afaceri pentru a le cere bani pentru campania sa electorala, insa tranzactiile s-au facut prin contracte semnate la notariat, in care se preciza ca acestia nu au pretentii de ordin politic.

Este un plan secret intre PSD si Nicusor Dan? Cum explica Firea

Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, a spus marti, la Antena 3, ca nu exista nicio intelegere intre social-democrati si Nicusor Dan, asa cum se aude inclusiv de la.

Cum si-a pierdut toata averea cel mai bogat focsanean din perioada interbelica

Juristul Constantin Tatovici a fost un mare latifundiar de pamanturi, care si-a pierdut intreaga avere in urma crizei economice din perioada 1929-1933.

HTC 10: Primele pareri despre cel mai bun smartphone facut vreodata de taiwanezi [FOTO]

HTC 10 a fost prezentat oficial intregii lumi, dupa o serie impresionanta de leak-uri. HTC 10 a trecut si prin mainile noastre, iar mai jos aveti primele noastre impresii despre cel mai bun telefon facut vreodata de taiwanezi. HTC 10 a fost lansat oficial si ar putea fi smartphone-ul pe care il astepta toata lumea [].

Incepe cel mai cool festival din lume! Cum se imbraca vedetele la Coachella

Incepe cel mai cool festival din lume! Coachella este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, scena pentru numerosi artisti legendari, dar si podium de moda pentru topmodele, actrite si cantarete. Cele mai interesante tinute purtate aici dau tonul modei in materie de concerte si festivaluri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3007 seconds )