Libnet.ro
UNICEF

19:00

ALEGERI LOCALE 2016. Vasile Blaga, atac la Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat. Are corturi cat toate partidele la un loc

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2016. Vasile Blaga, atac la Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat. Are corturi cat toate partidele la un loc

CopresedintelePNLVasile Blagail critica pe candidatul USB la Primaria Capitalei,Nicusor Dan, spunand ca acesta este cam cel mai bogatcandidat si ca are. continuă pe Antena3

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, atac violent la un lider PNL

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat vineri ca nu poate comenta prezenta in partid a lui Petre Roman, care este pus sub acuzare de Parchetul Militar,.

Vasile Blaga il critica pe Nicusor Dan

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, marti, atitudinea lui Nicusor Dan fata de PNL, afirmand ca acesta s-a comportat nu cu foarte mult respect fata de membrii PNL pe care i-a pus pe toti.

Alegeri locale 2016. PSD renunta la candidatul propriu pentru primaria Cluj Napoca

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea sa a incheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianta electorala cu.

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Mi-as fi dorit o alianta PSD-ALDE in Ilfov

Presedintele interimar al social-democratilor bucuresteni, Gabriela Firea, a declarat joi ca si-ar dori o alianta electorala a PSD cu ALDE pentru Consiliul Judetean Ilfov si a adaugat ca,.

ALEGERI LOCALE 2016. Un fost jucator al Stelei candideaza la primarie

Fostul fotbalist Ion Viorel, in prezent antrenor al echipei de fotbal Gloria Buzau, si-a anuntat, joi, intrarea in cursa pentru Primaria municipiului Buzau din partea PSRO, scrie.

Blaga, despre Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cat toate partidele la un loc

Copresedintele PNL Vasile Blaga il critica pe candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spunand ca acesta este cam cel mai bogat candidat si ca are corturi cat au toate partidele la un loc, adaugand ca PNL va face public numele sponsorilor in momentul in care acestia dau banii si nu anul viitor.

ALEGERI LOCALE 2016. Provocarea lansata de PNL pentru Marian Vanghelie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca Marian Vanghelie ar trebui sa candideze la Primaria sectorului 5, daca mai are ceva de demonstrat in politica, insa a punctat ca nu are niciun fel.

Alina Gorghiu, alaturi de Vasile Blaga, la Pitesti: Tin pumnii echipei care se lupta in Arges

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au venit, vineri, la Pitesti, pentru lansarea candidatilor liberali propusi pentru alegerile locale din 5 iunie.

Ce sanse are Nicusor Dan dupa retragerea lui Orban. Ce spun analistii politici

Candidatul USB pentru Capitala, Nicusor Dan, ar putea profita de retragerea neasteptata a liberalului Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Generala. Ce sanse are Nicusor Dan dupa retragerea lui Orban? Potrivit analizei specialistilor, el are de ales intre a se prezenta in alegeri singur si a avea imaginea de om din afara sistemului, sau sustinut de PNL, ceea ce ar putea duce la compromisuri politice.

Vasile Blaga, audiat la DNA

ACTUALIZARE 13:33 Vasile Blaga: Nu am fost implicat in numirea membrilor ANRP Vasile Blaga a declarat astazi, dupa ce a fost audiat de procurorii DNA intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie la ANRP, ca nu a fost implicat in numirea membrilor comisiei de la nivelul ANRP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )