Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO. Ochi de foca si embrioni de pasari. Care sunt cele mai ciudate mic dejunuri din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ochi de foca si embrioni de pasari. Care sunt cele mai ciudate mic dejunuri din lume

Ochii de foca, ouale vechi de cateva luni, embrionii de rata si porcii de Guineea sunt cateva dintre preparatele consumate la micul dejun in unele parti ale lumii. continuă pe România Liberă

Cele mai mari dobanzi la depozite in 2015

Cele mai mari dobanzi la depozitele in lei depasesc cu putin pragul de 3,5% pe an, iar asta numai in cazul unei scadente de 12 luni. Dobanzile platite de bancile mari la depozitele standard in lei au scazut sub 3% pe an dupa ajustarea accelerata din ultimul an, iar putini bancheri mai afiseaza randamente peste 3,5% pe an. Iata care sunt cele mai mari dobanzi la depozite in 2015.

Cele mai bine vandute produse de machiaj! Ai vreunul din acest top?

De la clasicul ruj rosu MAC si pana la balsamul de buze Maybelline BabyLips ori pudra bronzanta Guerlain Terracotta, iata care sunt cele mai bine vandute produse de machiaj, conform vogue. com.

Nu exista punctul G: care sunt cele patru puncte ale placerii, localizate in interiorul vaginului

Controversatul punct G, responsabil de orgasmul feminin vaginal, a fost desfiintat intr-un studiu publicat anul trecut, care demonstreaza ca acesta nu exista. Pe de alta parte, alti cercetatori sustin ca, de fapt, femeile au patru zone erogene distincte in interiorul vaginului, foarte importante pentru placerea feminina.

Care sunt regizorii romani in cursa pentru Cannes 2015

Cele mai noi filme regizate de Radu Muntean, Adrian Sitaru, Corneliu Porumboiu si Anca Damian ar putea face parte din selectia celei de-a 68-a editii a Festivalului International de la Cannes, sustine publicatia Screen Daily.

Mars pentru redeschiderea Parcului Drumul Taberei. Care sunt solicitarile protestatarilor

Grupul Salvati Parcul Drumul Taberei organizeaza, sambata, un mars de protest pentru redeschiderea parcului Drumul Taberei, la care si-au anuntat participarea cateva sute de persoane, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Care sunt motivele invocate de PNL in cererea trimisa la CCR

Partidul National Liberal, in solicitarea pe care a adresat-o Curtii Constitutionale, cere sa constate neconstitutionalitatea prevederilor articolului 173 din Regulamentul Senatului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )