Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt regizorii romani in cursa pentru Cannes 2015

România Liberă România Liberă,
Care sunt regizorii romani in cursa pentru Cannes 2015

Cele mai noi filme regizate de Radu Muntean, Adrian Sitaru, Corneliu Porumboiu si Anca Damian ar putea face parte din selectia celei de-a 68-a editii a Festivalului International de la Cannes, sustine publicatia Screen Daily. continuă pe România Liberă

Inscrieri gradinite 2015: cu ce oferte vin unitatile de invatamant prescolar si care sunt cele mai scumpe gradinite

Cu toate ca prima etapa pentru inscrierile la gradinitele de stat s-a incheiat deja, cele particulare au extins termenul, unele acceptand inscrieri pana la finalul lunii martie. RO va prezinta cateva oferte ale gradinitelor, care sunt.

Care sunt pasii obtinerii fondurilor europene pentru utilaje agricole

Cei care sunt interesati sa acceseze fonduri europene pentru achizitia de utilaje agricole o vor putea face in perioada urmatoare. Reprezentantii Ministerului Agriculturii anunta ca incepand cu jumatatea lunii aprilie Uniunea Europeana ar putea aproba.

Registrul agricol pentru perioada 2015-2019, aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat Hotararea privind registrul agricol pentru perioada 2015-2019, act normativ care stabileste formularele registrului agricol, continutul acestora si perioada de valabilitate.

SIF MUNTENIA - Calendarul de Comunicare Financiara al SIF MUNTENIA SA pentru anul 2015 (modificat)

SIF MUNTENIA - Calendarul de Comunicare Financiara al SIF MUNTENIA SA pentru anul 2015 modificat).

Radu Muntean, Adrian Sitaru si Corneliu Porumboiu ar putea face parte din selectia de la Cannes 2015

Cele mai recente pelicule regizate de Radu Muntean, Adrian Sitaru, Corneliu Porumboiu si Anca Damian se afla printre productiile care ar putea face parte din selectia celei de-a 68-a editii a Festivalului.

Mars pentru redeschiderea Parcului Drumul Taberei. Care sunt solicitarile protestatarilor

Grupul Salvati Parcul Drumul Taberei organizeaza, sambata, un mars de protest pentru redeschiderea parcului Drumul Taberei, la care si-au anuntat participarea cateva sute de persoane, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Cod galben de inundatii in 11 judete. Care sunt raurile vizate

Hidrologii au emis cod galbern pentru raurile din 11 judete. Este vorba despre: Valcea, Gorj, Arges, Dambovita, Prahova, Ialomita, Brasov, Sibiu, Covasna, Buzau si Vrancea unde pana luni dupa-amiaza se pot.

Care sunt observatiile Comisiei Europene fata de Master Planul de Transport si Strategia de Implementare care stabileste prioritatea proiectelor de infrastructura. Cum raspunde Ministerul Transporturilor

Reprezentantii Comisia Europene au transmis in scris in urma cu trei zile ce observatii au fata de varianta finala a Master Planului General de Transport adoptata de Romania si fata de Strategia de Implementare, documentul insotitor care stabileste prioritizarea proiectelor. Comisia cere, printre altele, ca strategia de implementare sa ia in considerare ciclul de implementare a proiectelor si standardele de cost fundamentate pe criteriul lipsa coridor missing links) si recomanda ca prioritizarea sa tina cont de scenariul bazat pe performanta economica si apartenenta la reteaua TEN-T. In plus, oficialii europeni considera ca imprumuturile pentru proiectele de infrastructura - aprobate la un plafon de 7 miliarde printr-un memorandum al Guvernului - trebuie sa se incadreze in angajamentele pe care Romania le are in privinta deficitului bugetar, ca stat membru al UE. Vezi toate observatiile Comisiei si ce raspunsuri dau autoritatile romane de la Transporturi.

Care sunt diformitatile coloanei ce se pot opera? Dr. Georgiana Nedelea, medic specialist in ortopedie si chirurgie spinala, discuta online cu cititorii, joi, de la ora 13.00

Cum se diagnosticheaza corect o diformitate a coloanei vertebrale? Cum putem preveni agravarea unei afectiuni de acest tip? In ce situatii si in ce stadiu al bolii este operabila o diformitate a coloanei? In ce consta aceasta interventie chirurgicala? Dr. Georgiana Nedelea, medic specialist in ortopedie si chirurgie spinala, discuta online cu cititorii MedLive. ro, joi, de la ora 13. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

REVISTA BLOGURILOR: Care sunt cele patru tipuri de postaci

Bloggerii scriu, miercuri, despre postaci si cum pot fi contracarati, sistemul medical din Romania, si o aplicatie pentru smartphone prin care poti trimite felicitari celor dragi.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )