Libnet.ro
UNICEF

16:46

FOTO Optimus G2 va fi cel mai bun telefon al LG, cu 3 GB de RAM si niciun buton fizic

Adevărul Adevărul,
FOTO Optimus G2 va fi cel mai bun telefon al LG, cu 3 GB de RAM si niciun buton fizic

LG isi va prezenta viitorul telefon-vedeta pe data de 7 august. LG Optimus G2 a aparut deja in imagini neoficiale pe internet, pe contul de Twitter@evleaks. continuă pe Adevărul

TOP Cel mai bun 11 din istoria fotbalului. Messi, singurul jucator activ inclus!.

Lionel Messi este singurul jucator activ care a fost inclus de catre publicatia World Soccer in cea mai buna echipa din istoria fotbalului mondial. Fenomenalul unsprezece include jucatori din toate timpurile. Vezi in galeria foto cel mai bun 11 din istorie, inclusiv cel mai bun antrenor Revista World Soccer a creat echipa pe baza preferintelor unor specialisti in domeniu, precum jurnalisti cu experienta, fosti fotbalisti, reprezentanti ai unor organizatii din fotbal. Specialistii au .

El este omul care a facut din bani cel mai bun prieten. Ce cadou a primit de ziua Americii, de la mama lui

Cu siguranta modestia nu este una din calitatile pe care Floyd Mayweather o are. Dupa ce posteaza pe contul sau de Instagram poze in care numara mormane de bani, de aceasta data a tinut sa le arate fanilor.

Prietenul cel mai bun al Romaniei. Tot SUA?

Ultimii ani marcati de framantari socio-economice au inregistrat o aparenta diminuare a rolului strategic pe care Statele Unite il au de mai multe decenii in geopolitica globala. Cu toate acestea, SUA au inca primul cuvant in securitatea internationala, astfel ca parteneriatul strategic romano-american este cel mai important stalp al politicii externe a Romaniei.

Cel mai bun motiv pentru care sa faci parte din AIESEC

AIESEC este un mediu in care te distrezi si cunosti oameni de peste tot din lume. Totul incepe in studentie. Momentul in care poti sa cunosti oameni mari la o bere sau la un training.

FOTO Cel mai bun telefon Nokia este aproape de lansare. Lumia 1020 apare intr-o noua imagine neoficiala

Cel mai asteptat telefon de la Nokia apare intr-o noua fotografie neoficiala. Vestea buna e ca vine in 2013 si cel mai mare operator american il va avea in oferta, un plus pentru Nokia.

Basescu: Ponta stie ca eu sunt un premier mai bun decat el.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Digi 24, ca este pregatit pentru functia de prim-ministru. Eu n-am nevoie sa ma pregatesc. Pentru functia de prim-ministru sunt pregatit, a afirmat Basescu. In acelasi timp, Traian Basescu a subliniat ca Ponta mai are de lucru pentru a fi considerat un bun prim-ministru. Ponta, n. red. ) stie ca sunt mai bun premier decat el. As vrea sa treaca peste rolul de agent constatator. Nu imi plac prim-ministrii constatatori, a spus Basescu despre .

Un american de 29 de ani si-a confirmat titlul de cel mai aprig mancator de hot dog. Vezi cati a infulecat

Un american de 29 de ani si-a confirmat titlul de cel mai aprig mancator de hot dog. La campionatul mondial de profil, Joey Chestnut a reusit sa inghita 69 de bucati. A depasit cu un hot dog recordul mondial.

Revenire la BVB, pe cel mai mare rulaj din aceasta saptamana

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au revenit pe plus in sedinta de tranzactionare de ieri, consemnandu-se cel mai ridicat rulaj de saptamana aceasta, apropiat de cel de vinerea trecuta.

Misterul Apple: cel mai valoros brand, desi actiunile scad continuu

Apple a fost si anul acesta cel mai valoros brand la nivel global, cu o valoare de 185 de miliarde de dolari, desi actiunile companiei scad continuu pe bursa din toamna anului trecut, potrivit BrandZ, topul celor mai valoroase branduri la nivel global.

Cel mai cautat clovn: Primarul Mazare poate fi acum inchiriat cu ora pentru petrecerile copiilor

Zece lucruri despre rezultatele finale ale recensamantuluiCel mai cautat clovn: Primarul Mazare poate fi acum inchiriat cu ora pentru petrecerile copiilorDesi are 50 de ani, Raduleasca inca nu s-a prins ca lumea o place pentru corp, nu pentru ce spuneRomica Tociu, declarat pentru al 46-lea an consecutiv cel mai sexy barbat de pe planetaPlaneta s-a inclinat de la numarul de burgeri pe care i-au mancat americanii de ziua lor nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2774 seconds )