Libnet.ro
UNICEF

08:15

FOTO Povestea manastirii care vegheaza Clujul de aproape o mie de ani

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea manastirii care vegheaza Clujul de aproape o mie de ani

Una dintre cele mai vechi cladiri ale Clujului, a carui data de nastere se banuieste a fi undeva in a doua jumatate a secolului al XI-lea, este Biserica Calvaria. Lacasul e un simbol al celui mai mare cartier al orasului. A fost o manastire benedictina despre care se zice ca ar fi fost intemeiata de primul rege al Ungariei. continuă pe Adevărul

FOTO Povestea tanarului care mananca robotica pe paine

Andrei Kovari are doar 18 ani si este elev in clasa a XII-a la un liceu din Beclean. De aproximativ trei ani a intrat in lumea robotilor, fiind unul dintre cei mai tineri pasionati de robotica din tara, care concureaza in competitii de profil cu studentii. Tanarul se pregateste pentru Robochallenge Viena, unul dintre cele mai importante competitii internationale de robotica.

Povestea elevului care revolutioneaza robotica. Ultima inventie: robotul care gaseste victimele dupa cutremur

Andrei Kovari are doar 18 ani si este elev in clasa a XII-a la un liceu din Beclean. De aproximativ trei ani a intrat in lumea robotilor, fiind unul dintre cei mai tineri pasionati de robotica din tara, care concureaza in competitii de profil cu.

FOTO: Motoferastraul STIHL care taie pereti din beton,, lansat in Romania, a fost ...

Compania STIHL a introdus pe piata din Romania un model revolutionar de motoferastrau care taie pereti de beton. Tehnologia de taiere este o capodopera inginereasca folosindu-se un lant cu segmente diamantate pe fiecare element al lantului. Fiecare lant este prevazut cu nu mai putin de 40. 000 de diamante de 500 de microni si este fabricat in uzinele STIHL din Elvetia. Taierea zidurilor se realizeaza precis si incredibil de usor, sina de ghidaj fiind prevazuta cu un sistem de spalare cu apa la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )