Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO. Premierul Grindeanu a plantat arbori la Slobozia. Unul dintre pomisori a fost botezat Sorin

România Liberă România Liberă,
FOTO. Premierul Grindeanu a plantat arbori la Slobozia. Unul dintre pomisori a fost botezat Sorin

Premierul Sorin Grindeanu a participat, miercuri, la o actiune de impadurire in judetul Ialomita, langa Slobozia. continuă pe România Liberă

Nu este adevarat. Cristiano Ronaldo spune lucrurilor pe nume. Portughezul a vorbit deschis despre unul dintre cele mai mari mituri din cariera sa (VIDEO)

Cristiano Ronaldo si-a lansat un lant de sali de forta si cu aceasta ocazie a vorbit despre cat de important est sportul in viata sa. Unul dintre cele mai curioase lucruri care s-au spus despre.

Premierul Grindeanu a decis schimbarea sefului Directiei Generale Antifrauda Fiscala, in care au activat ofiterii SRI. Cine va fi noul director

Premierul Sorin Grindeanu a decis inlocuirea lui Petre-Dragos Voinescu din functia de sef al Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Liviu Dragnea, despre relatia cu premierul Grindeanu: Cred ca nu e nicio zi in care nu vorbim, dar nu stam la telefon sa ma intrebe cum face pasul in stanga si in dreapta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti, intr-o emisiune B1 TV, ca vorbeste zilnic cu premierul Sorin Grindeanu. Totodata, liderul social-democrat a calificat drept foarte buna relatia cu seful Executivului.

Fostul jurnalist Ionut Apostu, numit de premierul Grindeanu la conducerea Administratiei Fondului pentru Mediu

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit, luni, pe Ionut Sorin Apostu, viceprimar al Buzaului, in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Sorin Apostu il inlocuieste la sefia AFM pe Mihai-Alexandru Moia, revocat din functie.

Premierul Grindeanu si-a luat consilier un fost general SRI proaspat pensionat de Hellvig

Generalul Gabriel Statescu, trecut in rezerva saptamana trecuta din SRI de catre presedintele Klaus Iohannis, a fost numit consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Sorin Grindeanu, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Astept ca premierul Grindeanu sa ceara Camerei Deputatilor respingerea OUG 6 si OUG 9

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca se asteapta ca prim-ministrul Sorin Grindeanu sa ceara in plenul Camerei Deputatilor respingerea ordonantelor de urgenta 6 si 9, pe care liberalii le considera la fel de nocive precum OUG 13, doar ca in plan economic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )