Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Dragnea, despre relatia cu premierul Grindeanu: Cred ca nu e nicio zi in care nu vorbim, dar nu stam la telefon sa ma intrebe cum face pasul in stanga si in dreapta

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre relatia cu premierul Grindeanu: Cred ca nu e nicio zi in care nu vorbim, dar nu stam la telefon sa ma intrebe cum face pasul in stanga si in dreapta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti, intr-o emisiune B1 TV, ca vorbeste zilnic cu premierul Sorin Grindeanu. Totodata, liderul social-democrat a calificat drept foarte buna relatia cu seful Executivului. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre o posibila demitere a Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar: Ministrul Justitiei trebuie lasat sa isi faca propria analiza (VIDEO)

Invitat in emisiunea Dosar de Politician, Liviu Dragnea a vorbit despre analiza pe care ministrul Justititiei Tudorel Toader o va face in privinta activitatii procurorului-general Augustin.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Dan Andronic ca ar fi jucat tenis cu George Maior si Florian Coldea: Nu te duci la SRI ca sa joci tenis (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Dosar de Politician despre dezvaluirile lui Dan Andronic care a povestit despre meciuri de tenis care ar fi avut loc in mai multe locuri din.

Liviu Dragnea, despre ministrul Justitiei: Este un om care cumpaneste foarte bine lucrurile. Trebuie lasat sa-si faca propria analiza legata de motivarea CCR, in cazul conflictului dintre Guvern si Ministerul Public

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om care cumpaneste bine lucrurile, astfel ca el trebuie lasat sa isi faca propria analiza legat de motivarea Curtii Constitutionale privind un conflict intre Guvern si Ministerul Public.

Nu sunt omul SRI-ului. Liviu Dragnea: Eu cred ca am avut o gramada de mandate de siguranta (VIDEO)

Prezent in emisiunea Dosar de Politician, Liviu Dragnea a facut mai multe afirmatii despre acuzele pe care le-a primit in de-a lungul timpul de cand este presedinte PSD, prin acesta si.

Liviu Dragnea: Comunicarea, cea mai mare problema a Executivului. Eu le-am transmis mereu sa iasa sa comunice, intr-un mod asezat si civilizat, masurile adoptate

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca cea mai mare problema a Guvernului Grindeanu este ca nu comunica intr-un mod asezat si civilizat masurile pe care le adopta.

Liviu Dragnea sustine ca, in actualul mandat, cel putin doua autostrazi vor traversa Romania. intrebat daca isi asuma un pariu: Eu nu fac pariu pe mana altuia

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a precizat, marti seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca spera ca pana la finalizarea mandatului Guvernului Grindeanu, Romania sa aiba doua autostrazi - Coridorul IV si Autostrada Transilvania. Cu toate acestea, el a afirmat ca nu face pariu pe mana altuia, atunci cand a fost intrebat daca isi asuma un pariu in acest sens.

Scandal in plenul Parlamentului la Ora premierului: Liviu Dragnea i-a taiat microfonul Ralucai Turcan, iar deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a fost acuzat ca a injurat grupul USR (VIDEO)

Circ in Parlament la Ora Premierului. Parlamentarii s-au certat intre ei dupa ce Sorin Grindeanu a fost chemat sa dea explicatii in fata legislativului. Liviu Dragnea i-a taiat.

Liviu Dragnea a avut o intrevedere, la Parlament, cu ambasadorul american Hans Klemm. Cei doi au discutat despre parteneriatul strategic SUA-Romania, despre situatia UE si despre infiintarea Muzeului Holocaustului la Bucuresti

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, s-au intalnit, marti, la Parlament. Cei doi au avut o intrevedere de aproximativ 45 de minute.

Adrian Nastase, despre Liviu Dragnea: Nu poti ca presedinte de partid sa iesi in mod public pentru a-ti sfatui seful de Guvern. Practic, ii tai craca de sub picioare. Trebuie sa gaseasca alt mod de comunicare

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca seful PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa gaseasca un alt mod de comunicare cu Guvernul, intrucat Executivul nu este sub tutela. Totodata, el a afirmat ca un presedinte de partid nu poate folosi formule precum rog Guvernul, ii voi cere sa.

Regret ca Victor a generat si intretine o campanie impotriva mea: Liviu Dragnea raspunde acuzatiilor aduse de Ponta (VIDEO)

Invitat in emisiunea Dosar de Politician, presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns acuzatiilor pe care Victor Ponta i le-a adus in ultimele zile si a oferit detalii suplimentare despre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )