Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Prima imagine cu Samsung Galaxy S10 care ne arata designul viitorului flagship

Adevărul Adevărul,
FOTO Prima imagine cu Samsung Galaxy S10 care ne arata designul viitorului flagship

Cu mai putin de doua luni pana la lansarea lui Samsung Galaxy Note 9, internetul vorbeste despre zvonurile care implica viitorul flagship al companiei, care va fi lansat in luna februarie a anului viitor, si anume Galaxy S10. in plus, pana acum s-a vorbit intens despre senzorul de amprenta amplasat sub sticla ecranului si despre un display fara nici o margine. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S10: prototipul care arata ecranul pe care sigur il vrei

Samsung Galaxy S10 e inca foarte departe de lansare, chiar daca aceasta va avea loc ceva mai devreme decat de obicei, dar deja avem zvonuri despre el. inca mai avem ceva de asteptat pana sa vedem noul Samsung Galaxy S10; inca nu am ajuns in punctul in care sa avem fotografii cu Galaxy Note 9 [].

Noile imagini care-ti arata cum va fi Samsung Galaxy S10

Pe masura ce data de lansare pentru urmatorul smartphone de varf al Samsung se aproprie, scurgerile de informatii pe internet se intetesc si putem sa incepem sa ne facem o idee despre cum ar putea arata urmatorul telefon al coreenilor. O caracteristica importanta pe care o avea avea Samsung Galaxy S10 se afla chiar sub [].

Samsung Galaxy Note 9 ti-ar putea pregati o surpriza placuta

Samsung Galaxy Note 9 se apropie de lansare, iar odata cu apropierea de ziua cea mare aflam si alte detalii despre viitoarea experienta de utilizare a telefonului. Samsung Good Lock a fost o aplicatie cu potential la vremea ei, in momentul in care Android Marshmallow era pe val. Aceasta iti permitea sa modifici anumite aspecte [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )