Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO Primarul Emil Boc inaugureaza un parc in plina pandemie de COVID-19

Adevărul Adevărul,
FOTO Primarul Emil Boc inaugureaza un parc in plina pandemie de COVID-19

Primarul Emil Boc a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca a vizitat noul parc realizat cu finantare europeana intr-un cartier din Cluj-Napoca. Dupa ce a postat peste 50 de fotografii cu zona de agrement, edilul a precizat: Odata ce restrictiile impuse de autoritati vor fi ridicate, va astept sa ne bucuram impreuna de zonele verzi ale Clujului!. continuă pe Adevărul

Bolnavii de cancer, ignorati in plina pandemie de coronavirus

Karol Sikora, fost director al OMS, trage un semnal de alarma si anunta ca pacientii bolnavi de cancer in stadiu terminal sunt ignorati in plina pandemie, cand toate achizitiile de medicamente sunt pentru bolnavii de COVID-19.

CORONAVIRUS |Mii de romani se inghesuie pe aeroporturi, in plina pandemie de COVID-19 pentru a prinde un zbor cu destinatia Germania. Guvernul de la Berlin a aprobat un plan prin care vrea sa aduca 80.000 de muncitori sezonieri

Dupa ce Guvernul de la Berlin a relaxat restrictiile de calatorie pentru muncitorii sezonieri din Romania si din alte state est europene, primii romani au ajuns deja in Germania, in plina pandemie de COVID-19.

VIDEO Cum isi paseaza autoritatile vina pentru inghesuiala de pe Aeroportul Cluj, in plina pandemie de COVID Prefect: O situatie nefericita, despre care nu am stiut Dosar penal deschis pentru zadarnicirea combaterii bolilor

In plina pandemie de coronavirus, aproape 2. 000 de oameni s-au inghesuit joi in parcarea Aeroportului Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura, iar autoritatile isi paseaza vina pentru situatie. Conducerea aeroportului spune ca era treaba Consiliului Judetean sa dezinfecteze parcarea, in timp ce CJ sustine ca nicio autoritate judeteana nu a stiut despre aceste zboruri si cere demisia directorului aeroportului. Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a spus pentru HotNews. ro ca a fost o situatie nefericita si o deficienta de organizare pornita de la firma de recrutare, care ar fi gestionat totul si care acum este anchetata penal. Orban: Circa 80. 000 de persoane e posibil sa plece la munca in strainatate.

VIDEO Haos la Aeroportul Cluj-Napoca. Mii de romani se inghesuie, in plina pandemie, la avioanele spre Germania

In plina pandemie, romanii se calca in picioare in fata Aeroportului International Cluj-Napoca pentru a ajunge mai repede sa se imbarce in charterele care ii vor duce in Germania, la munca. Imagini cu inghesuiala au fost suprinse joi, 9 aprilie.

O sala de fitness din Chisinau, amendata cu 75 mii de lei pentru ca activa in plina pandemie de COVID-19

In plina pandemie, administratorul unei sali de forta din Chisinau a decis sa-si deschida usile pentru clientii fideli, asta desi acest gen de activitate a fost interzis printr-o decizie a Comisiei pentru Situatii Exceptionale.

Un echipaj spatial a parasit Terra pentru Statia Spatiala Internationala in plina pandemie

Doi cosmonauti si un astronaut au zburat joi catre Statia Spatiala Internationala SSI), in plina pa.

Vi s-au defectat electrocasnicele? Cum opereaza o firma de reparatii in plina pandemie

Restrictiile de circulatie impuse de pandemie pot crea mari dificultati in cazul in care aparatele electrocasnice nu mai functioneaza. Pentru a veni in intampinarea celor care au nevoie urgent de reparatii, cea mai mare firma de service electro-IT a luat o serie de masuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )