Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO Primele fotografii cu Shakira dupa ce a nascut. Vezi cum arata vedeta dupa doar 4 zile de la nastere

Devorator Monden Devorator Monden,
FOTO Primele fotografii cu Shakira dupa ce a nascut. Vezi cum arata vedeta dupa doar 4 zile de la nastere

La doar 4 zile de cand a devenit pentru a doua oara mamica, dand atunci nastere unui baietel perfect sanatos. continuă pe Devorator Monden

Shakira, primele fotografii dupa ce a nascut! Iata ce nume a ales pentru copil!

La doar 4 zile de cand a devenit pentru a doua oara mamica, dand atunci nastere unui baietel perfect sanatos la o clinica din Barcelona, Shakira a parasit ieri maternitatea. Iata primele fotografii cu ea de cand a nascut si afla ce nume a ales pentru bebelusul ei si al lui Pique! .

Presa cubaneza publica primele fotografii cu Fidel Castro dupa sase luni

Presa cubaneza oficiala a publicat, luni, primele fotografii dupa aproape sase luni cu fostul presedinte Fidel Castro, in timp ce starea de sanatate a acestuia face in mod constant obiectul unor zvonuri.

Primele fotografii cu Fidel Castro, in ultimele sase luni

Presa cubaneza oficiala a publicat, luni, primele fotografii, dupa aproape sase luni, cu fostul presedinte Fidel Castro, in timp ce starea de sanatate a acestuia face in mod constant obiectul unor zvonuri pesimiste, relateaza Le Monde, citat de Mediafax.

GALERIE FOTO. Primele imagini cu Fidel Castro, dupa o jumatate de an de informatii contradictorii despre starea sa de sanatate

Dupa mai bine de o jumatate de an, presa de stat de la Havana a publicat un set de fotografii cu fostul lider al tarii, Fidel Castro. Fidel este o fiinta exceptionala, se arata intr-un un articol de pe site-ul granma. cu care este ilustrat cu o serie de instantanee realizate in cursul unei intalniri intre parintele revolutiei cubaneze, in varsta de 88 de ani, si liderul Federatiei studentilor universitari, Randy Perdomo Garcia.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )