Libnet.ro
UNICEF

19:30

GALERIE FOTO. Primele imagini cu Fidel Castro, dupa o jumatate de an de informatii contradictorii despre starea sa de sanatate

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Primele imagini cu Fidel Castro, dupa o jumatate de an de informatii contradictorii despre starea sa de sanatate

Dupa mai bine de o jumatate de an, presa de stat de la Havana a publicat un set de fotografii cu fostul lider al tarii, Fidel Castro. Fidel este o fiinta exceptionala, se arata intr-un un articol de pe site-ul granma. cu care este ilustrat cu o serie de instantanee realizate in cursul unei intalniri intre parintele revolutiei cubaneze, in varsta de 88 de ani, si liderul Federatiei studentilor universitari, Randy Perdomo Garcia. continuă pe România Liberă

Presa cubaneza publica primele fotografii cu Fidel Castro dupa sase luni

Presa cubaneza oficiala a publicat, luni, primele fotografii dupa aproape sase luni cu fostul presedinte Fidel Castro, in timp ce starea de sanatate a acestuia face in mod constant obiectul unor zvonuri.

Primele fotografii cu Fidel Castro, in ultimele sase luni

Presa cubaneza oficiala a publicat, luni, primele fotografii, dupa aproape sase luni, cu fostul presedinte Fidel Castro, in timp ce starea de sanatate a acestuia face in mod constant obiectul unor zvonuri pesimiste, relateaza Le Monde, citat de Mediafax.

GALERIE FOTO Dupa reparatie, Scara Cascadelor va fi functionala cel putin jumatate de secol

Lucrarile de reconstructie efectuate la Scara Cascadelor sau Complexul arhitectural Rotonda vor costa 12 milioane de lei si vor fi finalizate in cel mult un an si jumatate. cel putin asta promit autoritatile locale.

FOTO Primele fotografii cu Shakira dupa ce a nascut. Vezi cum arata vedeta dupa doar 4 zile de la nastere

La doar 4 zile de cand a devenit pentru a doua oara mamica, dand atunci nastere unui baietel perfect sanatos.

Fidel Castro nu a murit. Fostul lider cubanez, in cele mai noi imagini publicate pe internet

Au fost publicate primele fotografii dupa aproape 6 luni cu fostul lider cubanez Fidel Castro. Presa de la Havana a publicat fotografiile pentru a pune capat zvonurilor potrivit carora Fidel Castro, in varsta.

VIDEO Cuba publica primele fotografii ale lui Fidel Castro din ultimele sase luni

Ziarul oficial Granma si alte mijloace media oficiale cubaneze au publicat luni seara prrimele poze ale fostului presedinte Fidel Castro din ultimle sase luni, cu intentia de a inlatura zvonurile despre starea sa de sanatate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )