Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO. O romanca a absolvit una din cele mai prestigioase universitati din Orientul indepartat

România Liberă România Liberă,
FOTO. O romanca a absolvit una din cele mai prestigioase universitati din Orientul indepartat

Romanca Ana Scripcariu-Ochiai a absolvit, la sfarsitul saptamanii trecute, ca sefa de an, sectia de Pictura in ulei a Universitatii de Arte din Tokyo, Japonia, cea mai prestigioasa din Orientul indepartat si regiunea Asia-Pacific. continuă pe România Liberă

Alfa Romeo Giulia, una dintre cele mai asteptate masini

Noul vehicul al celor de la Alfa Romeo a fost prezentat de curand la Salonul Auto de la Geneva. in anii90, italienii de la Alfa Romeo s-au retras din Statele Unite din cauza conditiilor dificile, insa, dupa cum scriu cei de la Ars Technica, producatorul este gata sa revina in America printr-un nou model extrem [].

FOTO Casa Memoriala Ion Cioranescu este redata celor curiosi sa afle mai multe despre una dintre cele mai culte familii din Romania

Putini stiu ca in comuna Moroieni, din judetul Dambovita a trait una dintre cele mai culte familii din cate a avut Romania familia Cioranescu. Cioranestii au trait intr-o casa doua etaje, cocheta, cu balcoane cu arcada in trefla, cu o arhitectura romanesca, realizata la inceputul secolului XX.

Acum este una dintre cele mai populare artiste din Romania. Cine este fetita din poza. Ai ghicit?

Delia a postat o fotografie inedita pe contul sau de Facebook. Artista a publicat o poza de pe vremea cand era la cresa. in poza alb-negru, micuta Delia apare alaturi de alti copii de varsta.

Cele mai stupide apeluri la Ambulanta din Vaslui: Alo, am inghitit o soparla, Aveam nevoie de un taxi, Mi-a iesit o bubita intre degetele de la picioare

Imi trebuia un taxi si am sunat la Ambulanta. Hai sanatate, este una din cele mai stupide si sincere declaratii ale unui vasluian care a sunat la 112 si initial a acuzat ca a fost rapit, sechestrat si abandonat in nameti.

Razboiul petrolului: Arabia Saudita a pierdut pozitia de lider in 9 din 15 tari. Cele mai importante sunt China, Africa de Sud si SUA

Arabia Saudita, cel mai mare exportator mondial de petrol, a pierdut pozitia de lider in 9 din cele mai importante 15 state din lume in privinta livrarilor de titei, potrivit datelor compilate de catre compania de consultanta Facts Global Energy FGE) si citate de catre Financial Times.

Cele mai ciudate recorduri sexuale inregistrate vreodata: cati ani are cel mai batran pornstar si cat masoara penisul celui mai dotat barbat FOTO VIDEO

Sexul poate da nastere unor competitii acerbe, cele mai ciudate recorduri sexuale reprezentand dovezi concludente in sustinerea acestei afirmatii. De la cele mai multe orgasme, la cel mai batran pornstar si cea mai mare orgie din lume, unii oameni se lauda cu performante cu adevarat bizare.

Conpet si Electroputere, cele mai mari cresteri

Actiunile Conpet COTE) si Electroputere EPT) au inregistrat cresteri de peste 13%, in perioada 22-29 martie 2016, raportat la moneda euro, acestea reprezentand cele mai bune randamente de la Bursa de Valori Bucuresti.

Cele mai importante sase proiecte derulate de Symmetrica anul trecut au totalizat 2,8 mil euro

Producatorul Symmetrica a livrat anul trecut circa 179. 000 mp de pavele si 149. 000 ml de borduri pentru cele mai importante sase proiecte derulate de companie, valoarea totala a acestora ridicandu-se la aproximativ 2,8 milioane euro, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA, conform unui sondaj realizat de celebra casa de lenjerie intima Victorias Secret. Ceie trei au castigat cu un numar impresionant de voturi primele trei locuri, fiind urmate de Demi Lovato, Maria Menounos, Priyanka Chopra, Kerry Washington, Alicia Vikander si Selena Gomez.

Pe Andreea Banica o stie toata lumea. Cum arata fiica ei (Foto)

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar frumusetea se pare ca se mosteneste in familie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )