Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO S-a semnat protocolul USD Teleorman. Liviu Dragnea (PSD) a dat mana cu Florica Mara (UNPR ) si Paul Chicu (PC)

Adevărul Adevărul,
FOTO S-a semnat protocolul USD Teleorman. Liviu Dragnea (PSD) a dat mana cu Florica Mara (UNPR ) si Paul Chicu (PC)

Alianta electorala USD Teleorman s-a nascut, astazi, la sediul PSD Teleorman, asistata de vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii Daniel Constantin PC). Cei doi oficiali au participat la Conferinta Regionala de prezentare a Programului National de Dezvoltare Rurala , eveniment desfasurat la Universitatea Valahia din Alexandria. continuă pe Adevărul

VIDEO A fost semnat protocolul USD la nivelul judetului Bihor

Filialele PSD, PC si UNPR, Bihor au semnat protocolul de colaborare. Liderii celor trei partide s-au angajat sa se bata impreuna pentru alegerile europarlamentare din luna Mai.

Protocolul USD, semnat. Dragnea, despre Tariceanu: USD nu face alianta cu o persoana fizica.

Protocolul intre PC si PSD -USD - a fost semnat, vineri, in judetul Teleorman. Liviu Dragnea si Daniel Constantin au semnat intelegerea pentru constituirea Uniunii Social-Democrate. Imi pare rau ca USL s-a rupt, USL a fost o alinta politica, a fost o stare de spirit, un grup politic in care eram camarazi, a spus Dragnea. Prin USD, incercam sa ducem mai departe ce am stabilit in interiorul USL, a mai spus Liviu Dragnea. Vicepremierul a mai spus a discutat, ieri, la telefon, cu Crin .

Liderii prahoveni ai aliantei USD au semnat protocolul de colaborare

Liderii locali ai Uniunii Social Democrate, alianta politica formata din PSD, PC si UNPR, au semnat protocolul de colaborare al Uniunii, in Prahova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )