Libnet.ro
UNICEF

18:30

Protocolul USD, semnat. Dragnea, despre Tariceanu: USD nu face alianta cu o persoana fizica.

România Liberă România Liberă,
Protocolul USD, semnat. Dragnea, despre Tariceanu: USD nu face alianta cu o persoana fizica.

Protocolul intre PC si PSD -USD - a fost semnat, vineri, in judetul Teleorman. Liviu Dragnea si Daniel Constantin au semnat intelegerea pentru constituirea Uniunii Social-Democrate. Imi pare rau ca USL s-a rupt, USL a fost o alinta politica, a fost o stare de spirit, un grup politic in care eram camarazi, a spus Dragnea. Prin USD, incercam sa ducem mai departe ce am stabilit in interiorul USL, a mai spus Liviu Dragnea. Vicepremierul a mai spus a discutat, ieri, la telefon, cu Crin . continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre Tariceanu: M-a sunat Crin. I-am spus ca USD nu face alianta cu o persoana fizica

In perioade politice tensionate, Liviu Dragnea face vizite in fieful sau - judetul Teleorman, locul in care se aliantele electorale primesc botezul politic. La scurt timp dupa destramarea USL, Dragnea l-a luat de.

Calin Popescu Tariceanu face o declaratie de presa la ora 12:30

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu face o declaratie de presa astazi, la ora 12. 30, la sediul Institutului de Studii Liberale. Iesirea acestuia vine dupa ce liderul PNL Crin Antonescu a anuntat marti seara.

Liviu Dragnea: M-a sunat Crin. I-am spus ca USD nu face alianta cu o persoana fizica

In perioade politice tensionate, Liviu Dragnea face vizite in fieful sau - judetul Teleorman, locul in care se aliantele electorale primesc botezul politic. La scurt timp dupa destramarea USL, Dragnea l-a luat de.

VIDEO A fost semnat protocolul USD la nivelul judetului Bihor

Filialele PSD, PC si UNPR, Bihor au semnat protocolul de colaborare. Liderii celor trei partide s-au angajat sa se bata impreuna pentru alegerile europarlamentare din luna Mai.

Liviu Dragnea, despre alianta cu partidul lui Tariceanu: PSD nu poate face alianta cu o persoana fizica

Vicepremierul Liviu Dragnea regreta ruperea USL si sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost influentat in luarea acestei decizii. in ciuda ruperii Guvernului, cei doi tin se sfatuiesc la telefon. Crin Antonescu l-a intrebat, ironic, pe Dragnea, daca PSD face alianta cu PRL, partidul anuntat de Tariceanu, iar vicepremierul i-a raspuns in acelasi stil: Nu facem aliante cu persoane fizice, aluzie la faptul ca PRL nu are membri.

Ce-i ramane de facut PSD-ului dupa decizia SOC a liberalilor. Cu cine va face ALIANTA

In fata unui final asteptat, Victor Ponta a cautat alti parteneri de coalitie. Premierul a readus in discutie protocolul din 2012 semnat cu UDMR care prevedea intrarea formatiunii maghiare la guvernare.

Antonescu: Daca Tariceanu face cerere de reprimire in PNL, eu voi fi de acord

Crin Antonescu a declarat joi, la Ploiesti, ca se va pronunta in favoarea reprimirii lui Calin Popescu Tariceanu in PNL daca acesta va dori sa revina in partid. Totodata, presedintele PNL l-a ironizat pe.

Antonescu: Daca Tariceanu face cerere de reprimire in PNL, eu sunt pentru. ...

Crin Antonescu a declarat, joi seara la Ploiesti ca el nu crede ca PNL se va scinda. Totodata, Antonescu a mai spus ca alegerile europarlamentare sunt proba eliminatorie atat pentru Presedintia Romaniei, cat si pentru Guvernul din toamna, mentionand ca batalia in alegeri va fi atat cu partidele lui Traian Basescu, cat si cu PSD. Mai mult, Antonescu a mai spus ca el il reprimeste pe Tariceanu in PNL, daca acesta va solicita acest lucru. Citeste si: Antonescu: Daca Ponta crede ca e bine in .

Iohannis, despre Tariceanu: Nu cred ca va infiinta vreun partid. S-a situat intr-o fundatura de unde nu mai poate iesi politic

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declaerat vineri, la Sibiu, ca in opinia sa fostul premier Calin Popescu Tariceanu s-a pus singur in afara partidului si cam singur ar ramane.

Antonescu, despre Tariceanu: Pentru PNL e un deja vu, si Stoica cu Stolojan au plecat spre putere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, ca demersul lui Calin Popescu Tariceanu de a infiinta un nou partid liberal reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )