Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO SAIL Amsterdam 2015, cel mai mare spectacol naval din lume

Hotnews Hotnews,
 FOTO SAIL Amsterdam 2015, cel mai mare spectacol naval din lume

Concursul SAIL Amsterdam 2015, care se desfasoara in perioada 19-23 august, aduna odata la cinci ani cele mai spectaculoase nave, scrie site-ul wherecoolthingshappen. com. De la prima sa editie, in 1975, SAIL Amsterdam a ajuns acum sa fie unul dintre cele mai mari evenimente publice organizate in Olanda si cel mai important spectacol naval din lume. Astfel, saptamana aceasta, peste 600 de nave vor naviga din Marea Nordului spre portul din Amsterdam, printre acestea se vor afla si replici ale unor vase istorice. continuă pe Hotnews

Cel mai complex spectacol cu foc din Romania va deschide Zilele Aradului

Zilele Aradului vor fi deschise, luni, 17 august. Pentru a marca deschiderea acestora, Centrul Municipal de Cultura Arad a pregatit aradenilor doua spectacole inedite: spectacolul de dans modern interactiv cu trupele X Style si X StyleKids ora 20:45) si cel mai complex spectacol cu foc din Romania Regatul ora 21:30).

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs in intregime cu bicicleta. Ciclistii au parcurs 2500 de kilometri prin tara pentru a desena o lamaie.

Cel mai mare exercitiu aerian NATO de la sfarsitul Razboiului Rece se desfasoara in Romania, Germania, Bulgaria si Italia. Swift Response 15 se va incheia pe 13 septembrie

Fortele aeriene din cadrul a 11 natiuni NATO desfasoara un exercitiu de mare amploare in patru tari, inclusiv Romania, in periaoda 11 august - 13 septembrie 2015, informeaza siteul armatei americane, army. mil.

Certificat de excelenta pentru Cetatea Alba Iulia din partea Trip Advisor, cel mai mare site de recomandari turistice

Cetatea Alba Carolina a primit certificatul de excelenta acordat de catre TripAdvisor, cel mai mare site de recomandari turistice interactive din lume. Certificatul este rezultatul recenziilor exprimate de care turistii care au vizitat Cetatea Alba Carolina in ultimul an.

Romania si alte trei state NATO gazduiesc cel mai mare exercitiu aerian dupa Razboiul Rece

Statele Unite au anuntat marti ca au lansat cel mai mare exercitiu aerian din Europa dupa sfarsitul Razboiului Rece, care se desfasoara in Germania, Italia, Romania si Bulgaria, cu participarea a 4. 800 de militari din 11 tari, relateaza Daily Telegraph in editia online.

Cel mai mare producator de antivirusi a creat virusi ca sa saboteze concurenta

Kaspersky se pare ca a vrut sa-si saboteze concurenta, producand instructiuni care interpretau fisierele din Windows drept virusi.

SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF4 Muntenia au crescut cel mai mult in cadrul indicelui sectorial BET-FI, cu 3,78%, in perioada 10-17 august, raportat la moneda euro, temperand scaderea indicelui la -1,22%.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in luna iunie 2015 comparativ cu luna mai 2015. Astfel, potrivit datelor prezentate miercuri de oficiul.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in luna iunie 2015 comparativ cu luna mai 2015, cu un avans de 3,5%, arata datele prezentate.

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )