Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel mai complex spectacol cu foc din Romania va deschide Zilele Aradului

Adevărul Adevărul,
Cel mai complex spectacol cu foc din Romania va deschide Zilele Aradului

Zilele Aradului vor fi deschise, luni, 17 august. Pentru a marca deschiderea acestora, Centrul Municipal de Cultura Arad a pregatit aradenilor doua spectacole inedite: spectacolul de dans modern interactiv cu trupele X Style si X StyleKids ora 20:45) si cel mai complex spectacol cu foc din Romania Regatul ora 21:30). continuă pe Adevărul

Cel mai mare producator auto din lume cheama in service peste 400.000 de masini

Volkswagen a chemat in service 420. 000 de automobile din Statele Unite, pentru o problema la sistemul de declansare a airbagurilor. Cel mai mare producator auto din lume a anuntat ca a chemat modele Golf, Pass.

TOP 10 Cel mai bine platite sportive din lume in 2015. Ce loc ocupa Simona Halep

Jucatoarele de tenis sunt sportivele cel mai bine platite din lume, iar in primele 10 apar doar 3 nume care vin din alte sporturi decat tenisul. Dincolo de premii, aceste jucatoare aduna sume considerabile si din sponsorizari si alte actiuni de marketing.

Urmeaza o saptamana de foc pentru mediul politic din Romania

Se anunta o saptamana de foc in politica. Cel mai fierbinte subiect este dezbaterea Codului Fiscal, din nou, dupa ce Klaus Iohannis l-a trimis la reexaminare. Premierul Victor Ponta a anuntat ca.

Coreea de Nord ameninta ca va transforma Coreea de Sud intr-o mare de foc din cauza razboiului de propaganda

Coreea de Nord a amenintat ca va raspunde prin forta si va transforma Coreea de Sud intr-o mare de foc, dupa ce materiale de propaganda au fost transportate vineri cu ajutorul unor baloane peste granita tensionata dintre cele doua tari, relateaza Mediafax, citand DPA. cFortele marionete nu ar trebui sa uite nicio clipa ca intreaga Coree de Sud s-ar putea transforma intr-o mare de foc din cauza operatiunilor nesabuite de distribuire a manifestelor, a afirmat armata nord-coreeana.

ADORMIREA MAICII DOMNULUI: Maria, cel mai raspandit nume in Romania. Ce variante folosesc europenii

Maria este cel mai folosit nume de la noi pentru fete, dar si cel mai folosit nume din intreaga Europa. Aproape doua milioane de femei din Romania poarta numele de.

Cel mai mare pelerinaj din tara ajunge pe 85.000 de scrisori. Romfilatelia va emite o colectie de timbre dedicata Icoanei facatoare de minuni de la Nicula

Manastirea Nicula din Cluj, cel mai important loc de pelerinaj din Romania de sarbatoarea Sfintei Maria, este subiectul unei emisiuni speciale de marci postale. Imagini cu Icoana facatoare de minuni de la Nicula, despre care se spune ca a lacrimat timp de 28 de zile, si cu manastirea vor aparea pe 85. 000 de timbre.

Cel mai cautat criminal din Spania, prins de Politia Romana. Cand va fi extradat spaniolul

Cel mai cautat criminal din Spania a fost arestat intr-o operatiune spectaculoasa a Politiei Romane. Acesta va sta 15 zile in arest in Romania, de unde nici nu mai vrea sa plece si i-a transmis.

Cel mai aglomerat weekend pe litoral

Acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, avand in vedere valorile ridicate de trafic inregistrate pe drumurile care duc catre judetul Constanta - 300. 000 de turisti si peste 70. 000 de autovehicule .

Centrul Infotrafic: Cel mai aglomerat weekend din aceasta vara pe drumul spre litoral. Circulatie intensa si pe drumul spre munte

Acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, anuntaCentrul Infotrafic, precizand ca pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, s-au inregistrat aproximativ 70000 de autovehicule in ultimele doua zile. Pe DN1, pe Valea Prahovei, precum si pe A1 Pitesti - Bucuresti, traficul rutier a crescut in intensitate, insa, pana la aceasta ora, nu au fost semnalate blocaje in trafic din cauza aglomeratiei.

Ajutorul initial de 13 miliarde euro pentru Grecia, cel mai devreme joi

Grecia ar primi un ajutor initial de 13 miliarde de euro 14,5 miliarde dolari) din noul plan cel mai devreme joi, cand trebuie sa ramburseze o datorie la Banca Centrala Europeana, a anuntat Klaus Regling, seful fondului de salvare din zona euro, citat de agentia germana de presa DPA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )