Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cel mai mare producator de antivirusi a creat virusi ca sa saboteze concurenta

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare producator de antivirusi a creat virusi ca sa saboteze concurenta

Kaspersky se pare ca a vrut sa-si saboteze concurenta, producand instructiuni care interpretau fisierele din Windows drept virusi. continuă pe Adevărul

Cel mai mare producator auto din lume cheama in service peste 400.000 de masini

Volkswagen a chemat in service 420. 000 de automobile din Statele Unite, pentru o problema la sistemul de declansare a airbagurilor. Cel mai mare producator auto din lume a anuntat ca a chemat modele Golf, Pass.

Ion Tiriac se afla in California, la cel mai mare show anual de automobile de epoca

Omul de afaceri Ion Tiriac se afla zilele acestea in California, la Pebble Beach, unde are loc cel mai mare show de automobile de epoca, scrie prosport. ro Evenimentul se numeste Concursul elegantei si.

Cel mai mare pelerinaj din tara ajunge pe 85.000 de scrisori. Romfilatelia va emite o colectie de timbre dedicata Icoanei facatoare de minuni de la Nicula

Manastirea Nicula din Cluj, cel mai important loc de pelerinaj din Romania de sarbatoarea Sfintei Maria, este subiectul unei emisiuni speciale de marci postale. Imagini cu Icoana facatoare de minuni de la Nicula, despre care se spune ca a lacrimat timp de 28 de zile, si cu manastirea vor aparea pe 85. 000 de timbre.

China - cel mai mare exportator din lume

ACTUALIZARE Claudiu Cazacu, XTB: Fluctuatia libera a yuanului, pas esential in atribuirea statutului de moneda de rezerva de catre FMI Decizia de a permite cursului de schimb al yuanului sa fluctueze mai liber este o revolutie de catifea, un pas esential in atribuirea statutului de moneda de rezerva de catre FMI, dar si un pas care afecteaza cei mai importanti parteneri comerciali, ne-a transmis domnul Claudiu Cazacu, analist-sef la XTB Romania.

Cel mai mare mister din Romania. Mormintele de cai din nordul tarii, vechi de 4.000, care i-au lasat fara raspuns pe cercetatorii lumii

In judetul Botosani, o descoperire de acum 18 ani pastreaza inca mistere nedezlegate. Este vorba despre un mormant bizar in care au fost ingropati doar doi cai. Nici urma de schelet uman, care sa duca cu gandul imediat la o ofranda. Arheologii i-au in calcul o multitudine de variante, insa nu exista, pana acum, nicio explicatie precisa despre morminetelwe vechi de peste 4. 000 de ani.

Cel mai mare pelerinaj din Romania are loc la Nicula. 100.000 de credinciosi din toata tara au venit pentru sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului

Circa 100. 000 de toata tara sunt vor participa, sambata, 15 august, la sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului la Manastirea Nicula. Dimineata, de la 9. 00, iPS Andrei Andreicut va oficia Sfanta Liturghie.

China - cel mai mare exportator din lume

Devalorizarea yuanului din aceasta saptamana este o binefacere pentru exportatorii si industria grea din China, dar o veste proasta pentru companiile care depind de bunurile importate, potrivit analistilor.

Cel mai mare dezastru al flotei ruse

Rusia comemoreaza astazi 15 ani de la tragedia submarinului nuclear Kursk, scufundat in Marea Barents. La 12 august 2000, submarinul s-a scufundat in timpul unor exercitii militare in Marea Barents. Toate cele .

Ce muzica asculta cel mai puternic om din lume?

Casa Alba si-a creat un cont pe Spotify, cel mai mare serviciu online de muzica din lume. Astfel, toata lumea poate sa vada acum care sunt piesele pe care le asculta cel mai puternic om din.

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu va participa la cel mai mare congres educational din 2015, la Cluj-Napoca

Cea mai ampla intalnire anuala a dascalilor se desfasoara, in perioada 18-22 august 2015, la Cluj-Napoca. Printre invitati se numara si ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu. in cele 37 de editii ale congresului, care s-a organizat prima oara in 1898, nu a lipsit niciodata ministrul educatiei in functie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )