Libnet.ro
UNICEF

11:45

FOTO Seful Google a disparut de pe una dintre cele mai populare retele, dupa ce s-a aflat ca urmarea fete aproape goale

Adevărul Adevărul,
FOTO Seful Google a disparut de pe una dintre cele mai populare retele, dupa ce s-a aflat ca urmarea fete aproape goale

Eric Schmidt, presedintele Google, a disparut subit de pe una dintre cele mai populare retele sociale. Subit e un mod de a spune ca si-a inchis contul pentru ca urmarea fete aproape goale. continuă pe Adevărul

Noua tableta Nexus 7 de la Google, la primele impresii - Cat de buna a devenit una dintre cele mai de succes tablete

Google a prezentat lumii o noua tableta. Se numeste tot Nexus 7, sau noua Nexus 7, daca vrei sa le diferentiezi, si are cateva dotari noi semnificative. insa cat de buna a devenit cea mai populara tableta de 200 de dolari lansata in 2012?.

Tragedie in Italia: cel putin 36 de morti in unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Europa

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost grav ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), relateaza AFP, scrie Mediafax .

NICIODATA nu va mai fi difuzata la TV o astfel de emisiune! E una din cele mai controversate din lume

Din dorinta unei audiente numeroase, producatorii emisiunilor de televiziune vin cu idei cel putin ciudate. in Olanda, spre exemplu, s-a difuzat o emisiune numita: The Big Donor Show, in care se prezenta in.

Baba sufera la frumusete. Cele mai ciudate tratamente cosmetice din lume

Masajul cu serpi pe spate, tratamentul capilar cu sperma de taur sau terapia cu fan sunt cateva dintre cele mai ciudate tratamente de intretinere si infrumusetare pe care centrele SPA le ofera clientilor sai.

Eugenia Voda: intotdeauna am detestat televiziunea, dar la modul fellinian, cu zambetul pe buze

Este, la baza, critic de film, dar din 2000 realizeaza la TVR1 una dintre cele mai apreciate emisiuni culturale din istoria micului ecran, Profesionistii. Eugenia Voda declara pentru HotNews, cu doua zile inaintea lansarii unui dublu CD de colectie, ca nu merge la alte emisiuni cand e invitata, ca acasa nu deschide televizorul si .

Birocratia din administratie si banci, cea mai mare problema pentru investitorii italieni

Investitiile straine directe au scazut vertiginos de la debutul crizei si sunt in continuare pe un trend descendend. Mauro Maria Angelini, presedintele patronatului italian Confindustria, sustine, insa, ca Romania continua sa fie una dintre cele mai atractive destinatii pentru investitorii straini, in special europeni. Domnia sa ne-a declarat ca in ciuda problemelor legate de criza, de birocratia din administratie si banci, tara noastra prezinta multe oportunitati de investitii. Investitorii italieni sunt interesati de infrastructura, energie regenerabila, agricultura, gestionarea deseurilor, prelucrarea alimentara, industria constructoare de masini si sanatate. Va invitam sa parcurgeti in continuare amplul interviu acordat de domnul Angelini, care prezinta atuu-rile Romaniei in cursa pentru atragerea investitiilor straine.

Top 12 cele mai frumoase creatii Mirela Stelea!

Mirela Stelea este unul dintre cei mai apreciati si mai creativi designeri romani, aceasta reusind sa-si construiasca un nume apreciat si respectat in industria modei in doar doi ani. Mirela a lansat pana acum sase colectii, care s-au bucurat de sedinte foto cu totul deosebite, acestea fiind realizate pe yahturi, pe vase de croaziera, in masini de epoca sau avioane private. Continue reading .

VIDEO/FOTOGALERIE BMW a lansat masina electrica i3 care va fi prezenta din noiembrie in cele mai mari piete europene

BMW a lansat prin evenimente simultane in Londra, New York si Beijing modelul electric i3, masina cu care germanii spera sa revolutioneze industria auto. In cele mai mari piete europene masina va fi livrata in noiembrie, cu preturi de la 34. 950 euro, iar autonomia va fi de 160 km cu motorul electric si de peste 260 km cu motor-generator pe benzina. Intra in articol pentru a vedea cateva clipuri despre lansare si despre functionarea lui i3.

REZULTATE ADMITERE 2013 Care au fost cele mai mici medii de intrare la universitati

Cele mai multe universitati au incheiat deja examenele de saptamana trecuta si au afisat listele cu candidatii admisi, care au intrat si cu medii de 5 la buget, la ASE, in timp ce la Geografie, la Universitatea din Bucuresti, niciun candidat admis nu a avut sub 9.

REZULTATE ADMITERE 2013 Saptamana de foc a admiterii la facultate. Care au fost cele mai mici medii de intrare la universitati

Cele mai multe universitati au incheiat deja examenele de saptamana trecuta si au afisat listele cu candidatii admisi, care au intrat si cu medii de 5 la buget, la ASE, in timp ce la Geografie, la Universitatea din Bucuresti, niciun candidat admis nu a avut sub 9.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )