Libnet.ro
UNICEF

01:05

REZULTATE ADMITERE 2013 Care au fost cele mai mici medii de intrare la universitati

Adevărul Adevărul,
REZULTATE ADMITERE 2013 Care au fost cele mai mici medii de intrare la universitati

Cele mai multe universitati au incheiat deja examenele de saptamana trecuta si au afisat listele cu candidatii admisi, care au intrat si cu medii de 5 la buget, la ASE, in timp ce la Geografie, la Universitatea din Bucuresti, niciun candidat admis nu a avut sub 9. continuă pe Adevărul

REZULTATE ADMITERE 2013 Saptamana de foc a admiterii la facultate. Care au fost cele mai mici medii de intrare la universitati

Cele mai multe universitati au incheiat deja examenele de saptamana trecuta si au afisat listele cu candidatii admisi, care au intrat si cu medii de 5 la buget, la ASE, in timp ce la Geografie, la Universitatea din Bucuresti, niciun candidat admis nu a avut sub 9.

Style Judgement! Iata care sunt cele mai scumpe rochii de mireasa din toate timpurile

Rochia de mireasa este ceva la care majoritatea fetelor viseaza inca din perioada copilariei. Isi imagineaza modelul rochiei care le va transforma pentru o zi in printese, iar cand ziua nuntii se apropie. fac totul pentru a gasi o rochie de mireasa al carui design sa se apropie cat mai mult de imaginea pe care o au bine intiparita in minte. Astazi, va propunem sa uitati pentru o secunda de bugetul alocat nuntii si sa admirati cele mai scumpe si spectaculoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor. Continue reading .

ADPM Travel! Top 10 cele mai tari parcuri de distractie din lume!

Parcurile de distractie reprezinta alegerea perfecta pentru vacanta de vara, indiferent de varsta. Acestea pun la dispozitia turistilor atractii de tot felul menite sa satisfaca atat dorintele celor mici, cat si pe ale adultilor. De la Walt Disney World si pana la Port Aventura sau Canads Wonderland, ADPM iti spue care sunt cele mai tari parcuri de distractie din intreaga lume! Continue reading .

FOTO Cofetarul care transforma cele mai inspaimantatoare ganduri in prajituri delicioase

O englezoaica prepara torturi considerate de clienti adevarate opere de arta, chiar daca cei mai multi dintre ei se declara oripilati de felul in care arata prajiturile.

Cele mai grave accidente de tren produse in Europa.

Accidentul feroviar care a avut loc miercuri de la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, soldat cu cel putin 77 de morti si 141 de raniti, este unul dintre cele mai sangeroase din ultimii aproximativ 40 de ani, relateaza Mediafax. Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui .

TOP cele mai grave ACCIDENTE DE TREN produse in Europa in ultimele zeci de ani.

Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui tren intre Cadiz si Sevilla Andaluzia), transmite AFP. Citeste si FOTO SOCANTE, realizate dupa accidentul feroviar din Spania Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. Ce scrie .

Sicriele, frigiderele si benzinaria, printre cele mai ciudate locuri in care oamenii si-au pierdut telefoanele mobile

O companie britanica specializata pe asigurari pentru telefoane mobile a publicat o lista cu cele mai ciudate si amuzante locuri in care oamenii si-au pierdut telefonul in ultimul an, relateaza DailyMail.

FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

Cele mai multe poduri sunt facute pentru a transporta oameni sau vehicule dintr-un loc in altul. Dar unde mai este distractia in toata aceasta treaba? Astfel, mai multi arhitecti si ingineri si-au lasat imaginatia sa zburde atunci cand au construit cateva poduri care au ajuns sa fie unice, amuzante si uimitoare.

Cele mai importante batalii din istorie

Cele mai importante batalii din istoria omenirii sunt acele batalii singulare nu campanii sau razboaie in sine) care modifica polii de putere din lume, schimband irevocabil destinul omenirii.

OCDE: Franta, tara care aloca cei mai multi bani pentru cheltuielile sociale

Franta continua sa ramana tara care aloca cei mai multi bani pentru cheltuielile sociale, care ar urma sa atinga in acest an 33% din Produsul Intern Brut, conform presei internationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )