Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Smartphone-ul LG G3, lansat oficial in Romania

Hotnews Hotnews,
 FOTO Smartphone-ul LG G3, lansat oficial in Romania

LG G3, noul telefon varf de gama al companiei coreene a fost lansat, joi seara, oficial si in Romania. LG G3 vine sa concureze pe piata de varf al terminalelor Android si propune o serie de specificatii mai deosebite: o camera foto stabilizata optic si asistata de un focus pe baza de laser, precum si un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie foarte mare QuadHD). Chiar si asa, telefonul nu este cu mult mai mare decat competitorii sai care dispun de ecrane mai mici. Cu o forma curbata a spatelui, design cu aparenta metalica si o interfata de operare redesenata, LG G3 va ajunge oficial pe piata din tara noastra la un pret ce, initial, pare mai avantajos decat al competitorilor. continuă pe Hotnews

LG G3 vine oficial in Romania. Cum se prezinta telefonul cu cea mai mare rezolutie

LG G3 a fost lansat oficial in Romania. Sud-coreenii isi aduc cel mai nou smartphone la un pret de 2. 700 de lei. Iata ce il face meritoriu pentru o investitie. LG a lansat G3 in Romania, la fel ca pe plan global, sub deviza Simple is the new smart si vine cu dotari foarte bune. Are, in primul rand, un ecran de 5,5 inci la o rezolutie 2K, ceea ce inseamna 2. 440 pixeli, cu o reproducere foarte buna a culorilor, [].

S-a lansat oficial noul dual-sim Nokia X2 cu Android [VIDEO]

Sub supravegherea directa a celor de la Microsoft, Nokia tocmai a anuntat oficial noul smartphone cu Android, Nokia X2. in urma cu aproximativ patru luni, cei de la Nokia anuntau primul lor telefon cu Android. Desi aparatul in sine venea cu o interfata personalizata foarte similara cu Windows Phone, important este ca dedesubt exista un nucleu creat de Google. in conditiile in care Microsoft nu are o relatie foarte buna cu gigantul din Mountain View ar trebui sa vina ca [].

Dupa KitKat, s-a lansat oficial noul Android L

Mergand in continuare pe versiuni ce incep cu literele alfabetului, dupa KitKat, Google a anuntat oficial noul Android L. Odata cu noul sistem de operare Android L, Google a renuntat oficial la prajituri si diverse tipuri de deserturi. Chiar daca s-ar putea ca in spate sa se ascunda numarul 5, avand in vedere ca ,,batranul KitKat este Android 4. 4, momentan vom face referire la noua platforma doar ca fiind Android L. in primul rand, similar cu sistemul folosit de Apple [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )