Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre Parlament cu doar o zi inainte de a merge la bilantul DNA

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre Parlament cu doar o zi inainte de a merge la bilantul DNA

Intr-un nou mesaj postat pe contul sau de Facebook, presedintele Klaus Iohannis, sustine ca Romania este deja un model si o sursa de inspiratie pentru alte tari in ceea ce priveste lupta anticoruptie. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Ce spune Klaus Iohannis despre intalnirea cu presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Cotroceni pe omologul sau Bulgar, Rosen Plevneliev. Seful statului s-a decarat ca este foarte bucuros ca il aiba oaspete pe presedintele Bulgariei pentru ca este primul sef de stat pe care il intampina la Bucuresti, de la preluarea mandatului.

VIDEO. Ce crede presedintele Iohannis despre echipa care lucreaza la laserul de la Magurele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a postat, sambata, pe contul sau de Facebook un mesaj in care isi exprima admiratia pentru echipa de fizicieni care lucreaza la Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei.

Iohannis, despre pastrarea acordului cu FMI: Nu e doar treaba Guvernului sa hotarasca, ar fi grav

Prelungirea sau nu a acordului cu Fondul Monetar International FMI) nu este doar treaba Guvernului si ar fi destul grav daca acesta ar lua astfel de decizii fara a cunoaste motivatiile, a declarat presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24.

Presedintele Iohannis a intors o lege la Parlament: Guvernul, printr-un act de forta, poate lipsi de obiect acest act

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni, catre Parlament, o cerere de reexaminare a Legii pentru acceptarea jurisdictiei obligatorii a Curtii Internationale de Justitie.

FOTO. Ce spune The Economist despre meritele pe care si le aroga Ponta cand vine vorba de Justitie

The Economist a scris in edittia electronica de vineri ca premierul Romaniei, Victor Ponta, nu se jeneaza sa-si aroge meritele pentru evaluarea pozitiva a DNA din raportul MCV, desi actuala sefa a Directiei Nationale Anticoruptie a fost numita de fostul presedinte, Traian Basescu.

Iohannis, despre Coldea: Nu exista din partea mea sau a lui Hellvig o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca nu exista, cel putin din partea sa sau a celui propus la sefia SRI, Eduard Hellvig, o schimbare din functie a directorului adjunct al Serviciului, Florian Coldea. Nu.

Iohannis, despre criza din Ucraina: Conflictul nu va ajunge la granitele Romaniei, dar cred ca s-a ajuns deja prea departe

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit, joi seara, in cadrul unui interviu acordat Digi 24, despre conflictul din Ucraina si pozitia statului roman in ceea ce priveste aceasta problema de geopolitica.

Kalus Iohannis, despre criza din Ucraina: Conflictul nu va ajunge la granitele Romaniei, dar cred ca s-a ajuns deja prea departe

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit, joi seara, in cadrul unui interviu acordat Digi 24, despre conflictul din Ucraina si pozitia statului roman in ceea ce priveste aceasta problema de geopolitica.

Ce spune Kelemen Hunor despre deputatul UDMR urmarit penal, care a plecat in Ungaria

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, intr-un interviu acordat Evz, ca deputatul Marko Attila, pus sub urmarire in dosarul despagubirilor ilegale, ca nu a comis o ilegalitate plecand din tara.

Presedintele Iohannis la Digi 24- Schimbarea

Urgente si presante angajamente profesionale ce ma determina sa merg aproape obligat seara de seara la teatru, m-au impiedicat sa urmaresc live interviul acordat de presedintele Klaus Iohannis jurnalistului Luca Niculescu si postului de televiziune Digi 24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )