Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Peste 20 de persoane ar fi murit, iar 55 au fost ranite

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Peste 20 de persoane ar fi murit, iar 55 au fost ranite

Cel putin 20 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite

Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

Accident feroviar in Egipt: Cel putin 21 de morti si 55 de raniti (FOTO, VIDEO)

Un accident feroviar serios a avut loc in localitatea Alexandria din Egipt soldandu-se cu mai multe decese si numeroase persoane ranite. Cel putin 21 de morti si 55 de raniti, arata unp.

Accident feroviar in Egipt: Cel putin 36 de morti si 100 de raniti (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Un purtator de cuvant din Ministerul Sanatatii din Egipt a dat publicitatii un nou bilant care indica existentaa 36 de morti si cel putin 100 de raniti. Un.

Accident rutier grav in judetul Arad. Doi morti si mai multi raniti. Plan rosu de interventie

Accident rutier grav, joi dimineata pe DJ792 C, intre Curtici si Santana. Un autocar in care nu erau pasageri s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane. Potrivit ISU Arad sunt 2 persoane decedate, 2 incarcerate, dar constiente si mai multe persoane ranite.

FOTO + VIDEO. China, lovita de un cutremur cu magnitudinea de 6,5 pe Richter. Seismul s-a resimtit si la Beijing, la 1.200 de kilometri de epicentru. A fost decretat cel mai inalt nivel de alerta

Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata si peste 60 au fost ranite, in urma unui cutremur de 6,5 pe Richter care a avut loc, marti seara, in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, informeaza China Earthquake Networks Center CENC).

FOTO VIDEO Transalpina in miniatura din Apuseni. Drumul spectaculos ce asigura accesul auto pe muntele unde s-a nascut Horea, modernizat

Primaria comunei Horea din Alba a finalizat modernizarea unui drum spectaculos, ce asigura accesul auto facil pe o distanta de pest 5 kilometri pana la peste 1000 de metri altitudine. Drumul trece pe langa casa memoriala a eroului national, Horea, conducator al Rascoalei de la 1784.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )