Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite

Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Peste 20 de persoane ar fi murit, iar 55 au fost ranite

Cel putin 20 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

Accident feroviar in Egipt: Cel putin 21 de morti si 55 de raniti (FOTO, VIDEO)

Un accident feroviar serios a avut loc in localitatea Alexandria din Egipt soldandu-se cu mai multe decese si numeroase persoane ranite. Cel putin 21 de morti si 55 de raniti, arata unp.

Accident feroviar in Egipt: Cel putin 36 de morti si 100 de raniti (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Un purtator de cuvant din Ministerul Sanatatii din Egipt a dat publicitatii un nou bilant care indica existentaa 36 de morti si cel putin 100 de raniti. Un.

Accident cumplit pe Podul Baneasa. Cel putin un mort, traficul a fost deviat

Traficul rutier a fost deviat joi seara pe ambele sensuri in zona Ikea Baneasa, circulatia fiind permisa pe sub Pasajul Baneasa, din cauza unui accident grav produs intre un autoturism si o.

FOTO + VIDEO. China, lovita de un cutremur cu magnitudinea de 6,5 pe Richter. Seismul s-a resimtit si la Beijing, la 1.200 de kilometri de epicentru. A fost decretat cel mai inalt nivel de alerta

Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata si peste 60 au fost ranite, in urma unui cutremur de 6,5 pe Richter care a avut loc, marti seara, in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, informeaza China Earthquake Networks Center CENC).

Autocarul groazei. Cel putin 36 de morti si 13 raniti intr-un accident rutier produs in China

Cel putin 36 de oameni au murit si alti 13 au fost raniti intr-un accident ce a avut loc joi noaptea pe o autostrada din provincia Shaanxi din nord-vestul Chinei, au precizat autoritatile locale.

China: Cel putin 36 de morti si 13 raniti, intr-un accident de autocar

Cel putin 36 de oameni au murit si alti 13 au fost raniti intr-un accident ce a avut loc joi noaptea pe o autostrada din provincia Shaanxi din nord-vestul Chinei, au precizat autoritatile locale vineri.

FOTO+VIDEO. Bilantul cutremurului devastator din China: 19 oameni au murit, alti 247 sunt raniti

27: 19 oameni au murit, iar alti 247 sunt raniti, in urma cutremurului din Sichuan, transmite Reuters. Cel putin sase morti sunt turisti.

Cel putin 36 de morti, in urma unui accident rutier in China

Cel putin 36 de oameni, dintre care doi copii, au murit, iar alti 13 au fost raniti, dupa ce un autocar a intrat in zidul unui tunel din China, relateaza BBC News.

Cel putin 36 de morti, in urma unui accident rutier in China

Cel putin 36 de oameni, dintre care doi copii, au murit, iar alti 13 au fost raniti, dupa ce un autocar a intrat in zidul unui tunel din China, relateaza BBC News, citat de News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )