Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO VIDEO Gest de neinteles al unui politist din Gaesti: si-a tras un glont in cap, in timpul serviciului

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Gest de neinteles al unui politist din Gaesti: si-a tras un glont in cap, in timpul serviciului

Un politist in varsta de 25 de ani, din comuna Ludesti, care lucra la Gaesti, s-a impuscat in cap, duminica seara, la scurt timp dupa ce a intrat in tura de noapte. Tanarul s-a impuscat cu arma din dotare, insa nimeni nu stie ce l-a impins catre acest gest extrem. Acum se afla la Spitalul Universitar din Capitala, unde va fi supus unei operatii chirurgicale. continuă pe Adevărul

Dambovita: Un politist din Gaesti s-a impuscat in cap cu arma din dotare

Un politist de 25 de ani din localitatea damboviteana Gaesti s-a impuscat, duminica seara, in cap cu arma din dotare, in timpul serviciului, scrie Agerpres. Politistul a fost transportat la Spitalul Gaesti.

FOTO VIDEO Incendiu de proportii intr-un bloc din Micro 18. Mai multi locatari au fost evacuati, iar un septuagenar s-a intoxicat cu fum

Misiune dificila pentru pompierii galateni care au fost chemati sa stinga un incendiu izbucnit la etajul 10 al blocului B6, din cartierul Micro 18. Salvatorii au evacuat o parte din locatari, iar un barbat in varsta de 70 de ani a avut nevoie de ajutorul echipajului SMURD sosit la fata locului.

FOTO VIDEO Rasfat pentru animalele de la Zoo Craiova, in plina calnicula: au un strand unde sa se racoreasca

Animalele de la Gradina Zoologica din Craiova sunt mai rasfatate ca oricand. Necuvantatoarele se racoresc pe canicula in strandul amenajat in cusca.

FOTO VIDEO Bucuria nemarginita a parintilor lui Rares: copilul de trei ani a fost gasit dupa 12 ore de cautari in padure

Scene emotionante s-au petrecut in aceasta dimineata in Geoagiu Bai. Rares, copilul de doi ani si noua luni dat disparut de familie dupa ce a plecat din sala de mese a motelului in care se afla cu bunica lui, a fost gasit. Timp de 12 ore, zeci de localnici, politisti si jandarmi l-au cautat, iar in cele din urma copilasul a fost gasit intr-o padure.

Un politist din Constanta s-a iMPUSCAT iN CAP. Barbatul se afla in stare grava

Un politist de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Constanta a ajuns in stare grava la spital, duminica dupa-amiaza, dupa ce s-ar fi impuscat in cap cu arma din dotare.

FOTO VIDEO Liberalii au protestat in strada la Alba Iulia, cerand demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 200 de persoane, lideri politici, primari, consilieri judeteni si consilieri locali din partea PNL, s-au adunat vineri, 12 iunie 2015, in fata Prefecturii Alba pentru a solicita demisia premierului Victor Ponta. Protestul a fost organizat in paralel cu dezbaterea motiunii de cenzura a opozitiei in Parlament.

Reactia unui roman din diaspora la declaratiile lui Ioan Rus a devenit virala pe Internet

Reactia unui roman stabilit in Norvegia la declaratiile deja fostului ministru al Tranporturilor, Ioan Rus, a devenit virala pe internet.

ABUZURI: Fostii sefi ai unui spital din Slobozia incheiau contracte pentru cursuri de specializare care NU s-au tinut

Polistii efectueaza, luni dimineata, noua perchezitii in judetele Ialomita si Tulcea, printre care si la un spital din Slobozia la care fosta conducere este suspectata de abuz in serviciu si fals intelectual.

ABUZURI: Fostii sefi ai unui spital din Slobozia, AUDIATI. Cei doi ar fi incheiat contracte pentru cursuri care NU s-au tinut

Polistii efectueaza, luni dimineata, noua perchezitii in judetele Ialomita si Tulcea, printre care si la un spital din Slobozia la care fosta conducere este suspectata de abuz in serviciu si fals intelectual.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )