Libnet.ro
UNICEF

11:15

FOTO VIDEO Incendiu de proportii intr-un bloc din Micro 18. Mai multi locatari au fost evacuati, iar un septuagenar s-a intoxicat cu fum

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Incendiu de proportii intr-un bloc din Micro 18. Mai multi locatari au fost evacuati, iar un septuagenar s-a intoxicat cu fum

Misiune dificila pentru pompierii galateni care au fost chemati sa stinga un incendiu izbucnit la etajul 10 al blocului B6, din cartierul Micro 18. Salvatorii au evacuat o parte din locatari, iar un barbat in varsta de 70 de ani a avut nevoie de ajutorul echipajului SMURD sosit la fata locului. continuă pe Adevărul

Incendiu PUTERNIC la un bloc din Galati: Un barbat transportat la spital, dupa ce s-a intoxicat cu fum

Un barbat a fost transportat la spital, luni seara, dupa ce s-a intoxicat cu fum in urma unui incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Galati.

Suspiciuni de malpraxis dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei

Un baietel roman in varsta de noua luni a decedat intr-un spital din regiunea italiana Sicilia, unde fusese transferat de urgenta de la alta unitate medicala prezentand simptome de dizenterie, procurorii.

FOTO VIDEO Bucuria nemarginita a parintilor lui Rares: copilul de trei ani a fost gasit dupa 12 ore de cautari in padure

Scene emotionante s-au petrecut in aceasta dimineata in Geoagiu Bai. Rares, copilul de doi ani si noua luni dat disparut de familie dupa ce a plecat din sala de mese a motelului in care se afla cu bunica lui, a fost gasit. Timp de 12 ore, zeci de localnici, politisti si jandarmi l-au cautat, iar in cele din urma copilasul a fost gasit intr-o padure.

FOTO VIDEO Rasfat pentru animalele de la Zoo Craiova, in plina calnicula: au un strand unde sa se racoreasca

Animalele de la Gradina Zoologica din Craiova sunt mai rasfatate ca oricand. Necuvantatoarele se racoresc pe canicula in strandul amenajat in cusca.

FOTO VIDEO Gest de neinteles al unui politist din Gaesti: si-a tras un glont in cap, in timpul serviciului

Un politist in varsta de 25 de ani, din comuna Ludesti, care lucra la Gaesti, s-a impuscat in cap, duminica seara, la scurt timp dupa ce a intrat in tura de noapte. Tanarul s-a impuscat cu arma din dotare, insa nimeni nu stie ce l-a impins catre acest gest extrem. Acum se afla la Spitalul Universitar din Capitala, unde va fi supus unei operatii chirurgicale.

FOTO VIDEO Liberalii au protestat in strada la Alba Iulia, cerand demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 200 de persoane, lideri politici, primari, consilieri judeteni si consilieri locali din partea PNL, s-au adunat vineri, 12 iunie 2015, in fata Prefecturii Alba pentru a solicita demisia premierului Victor Ponta. Protestul a fost organizat in paralel cu dezbaterea motiunii de cenzura a opozitiei in Parlament.

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

O ancheta a fost declansata dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei: in acest caz exista suspiciuni de malpraxis

Procurorii italieni ancheteaza circumstantele decesului unui copil de noua luni, fiul unei familii de romani din Falcone Sicilia), procurorii suspectand ca ar putea fi vorba de un caz de malpraxis, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )