Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO VIDEO Imaginile dezastrului provocat de ape in mai multe localitati din Alba. 21 de persoane surprinse de viituri au fost salvate

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Imaginile dezastrului provocat de ape in mai multe localitati din Alba. 21 de persoane surprinse de viituri au fost salvate

Sudul judetului Alba a fost maturat sambata dupa-amiaza de rupere de nori cum nu s-a mai vazut aici de zeci de ani. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Imaginile dezastrului provocat de ape in Alba. 21 de persoane surprinse de viituri au fost salvate. Pompieri din 5 judete, trimisi in ajutor

Sudul judetului Alba a fost maturat sambata dupa-amiaza de rupere de nori cum nu s-a mai vazut aici de zeci de ani.

VIDEO Imaginile dezastrului. Cum arata doua scoli din Zalau dupa furtuna

O furtuna devastatoare insotita de grindina a maturat, marti, Zalaul. Doua scoli din municipiu au suferit pagube semnificative dupa o ploaie cu grindina ce a durat cateva minute.

FOTO Vreme rea face prapad in Salaj. Mai multe localitati sunt sub ape

Vremea rea continua sa faca prapad in Salaj. Dupa furtuna insotita de grindina ce a maturat marti municipiul Zalau, joi, ploile abundente au provocat inundatii in mai multe localitati.

UPDATE VIDEO Vreme rea face prapad in Salaj. Mai multe localitati sunt sub ape

Vremea rea continua sa faca prapad in Salaj. Dupa furtuna insotita de grindina ce a maturat marti municipiul Zalau, joi, ploile abundente au provocat inundatii in mai multe localitati.

Papa Francisc, asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures - FOTO, VIDEO

Papa Francisc a fost asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures, Suveranul Pontif salutandu-le si zambindu-le.

FOTO VIDEO Ploi torentiale la Cluj. Au fost inundate strazi si canalele au fost transformate in fantani artezeiene

Clujul s-a aflat sub cod portocaliu de ploi torentiale de la ora 13. 35, pana la ora 14. Ploile au dat peste cap traficul, au inundat mai multe strazi si au transformat canalele in fantani arteziene. Multe masini au ramas blocate din cauza apei.

VIDEO Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc un ceas si un album despre Biserica Romano-Catolica din Romania / Ea a primit mai multe carti de la Suveranul Pontif

Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc, la Palatul Cotroceni, un ceas realizat manual de un roman si care il are reprezentat pe cadran pe Sfantul Francisc de Assisi, inspirat dintr-o fresca a pictorului Giotto. La randul sau, Viorica Dancila a primit de la Suveranul Pontif mai multe carti si o medalie.

Cinci camere care transmit live din mai multe zone ale globului

Chiar daca nu pot inlocui experienta cunoasterii unui nou loc, exista cateva camere video care transmit live non-stop din mai multe zone ale globului, redand zilnic imagini din mijlocul naturii sau din locuri cu insemnatate pentru oameni.

Laptopul cu ecran OLED este visul oricarui editor foto video

In cazul in care iti doresti un sistem care sa fie capabil de editare foto video si cateva sesiuni de gaming, noul Gigabyte Aero 15 iti va fura, cu siguranta, privirea. Pana de curand,.

Viitura in judetul Alba. Echipajele ISU au salvat mai multe persoane

Mai multe persoane, inclusiv femei insarcinate, din patru localitati de pe Valea Sebesului au fost surprinse, sambata seara, de o viitura, fiind salvate de catre echipajele ISU Alba, in sprijinul carora au fo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )