Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO Vreme rea face prapad in Salaj. Mai multe localitati sunt sub ape

Adevărul Adevărul,
FOTO Vreme rea face prapad in Salaj. Mai multe localitati sunt sub ape

Vremea rea continua sa faca prapad in Salaj. Dupa furtuna insotita de grindina ce a maturat marti municipiul Zalau, joi, ploile abundente au provocat inundatii in mai multe localitati. continuă pe Adevărul

UPDATE VIDEO Vreme rea face prapad in Salaj. Mai multe localitati sunt sub ape

Vremea rea continua sa faca prapad in Salaj. Dupa furtuna insotita de grindina ce a maturat marti municipiul Zalau, joi, ploile abundente au provocat inundatii in mai multe localitati.

Alerta meteo! Cod portocaliu si cod galben de vijelii in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis noi coduri de tip nowcasting, in care anunta vreme rea in Romania. Vizate sunt judetele Bihor si Cluj, pentru care s-a emis cod galben, respectiv.

Cod galben de vreme rea, in 13 judete. ANM a emis si o informare speciala pentru Bucuresti

Meteorologii sustin ca vremea se va mentine capricioasa in urmatoarele zile. Vor fi episoade cu fenomene extreme in 13 judete, iar pentru Bucuresti a fost emisa o informare speciala. ANM a emis o informare meteo de vreme rea valabila pentru 13 judete din tara. Meteorologii sustin ca de luni de la ora 16:00 si pana [] .

Cod galben de furtuni pentru 26 de judete si informare de vreme rea pana sambata

ANM a emis si o informare meteorologica de vreme rea valabila pentru toata tara. Aceasta a intrat in vigoare marti la ora 11:00 si expira sambata, la ora 10:00.

VREMEA 29 mai. Mai multe zone din tara scapa de ploi si se bucura de temperaturi uriase

O vreme instabila azi in cea mai mare parte a tarii. Scapa de ploi sudul si estul teritoriului, unde vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si temperaturi de 30 de grade in zona Mun.

Mai multe ONG-uri i-au scris lui Iohannis si cer punerea in aplicare a rezultatelor referendumului privind justitia

Mai multe organizatii nonguvernamentale i-au adresat presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care cer punerea in aplicare a rezultatelor referendumului privind justitia, inclusiv prin demararea procedurii de revizuire a Constitutiei si prin renuntarea la modificarile aduse codurilor penale. Semnatarii, printre care se numara Freedom House, Initiativa Romania si Coruptia Ucide, mai cer demisia ministrului de externe Teodor Melescanu si adoptarea in regim de urgenta a legii votului prin corespondenta.

Alerta de vreme rea a fost extinsa: Se anunta vijelii, grindina si ploi torentiale. Cod galben pentru cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata

Vremea rea pune stapanire pe toata tara. Meteorologii au anuntat ca instabilitatea atmosferica se va mentine in majoritatea regiunilor tarii pana in 3 iunie. De joi la pranz, va fi in vigoare o avertizare Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina in Maramures, Moldova, Transilvania, local in Muntenia si Dobrogea, precum si in zonele de deal si de munte.

Cod rosu de tornada in Romania. Cod portocaliu pentru mai multe judete

ANM a anuntat cod rosu de furtuna intr-un judet al tarii. Valabil de la :28-05-2019 ora 15:20pana la :28-05-2019 ora 16:00 In zona :Judetul Salaj: Zalau, Jibou, Hereclean, .

VREMEA. Avertizare de vreme severa pana sambata. Ploi, vijelii si furtuni in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de vreme severa pentru urmatorul interval de timp. Interval de valabilitate: 28 mai, ora 11 01 iunie, ora.

VREMEA. ANM, avertizare de vrema severa. Ploi torentiale, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari de vreme severa. Vor exista manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata, instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )