Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Incendiu devastator intr-un bloc din Galati. Un copil de 7 luni intoxicat cu fum a fost salvat, iar 18 persoane au fost evacuate

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Incendiu devastator intr-un bloc din Galati. Un copil de 7 luni intoxicat cu fum a fost salvat, iar 18 persoane au fost evacuate

Doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD s-au deplasat pe strada Laminoristilor din Galati pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit intr-o garsoniera. continuă pe Adevărul

Doua persoane au fost duse la spital dupa o deratizare intr-un bloc din Suceava

Doua persoane, sot si sotie, au fost duse la spital, sambata, in urma unei actiuni de deratizare pe scara unui bloc din Suceava, relateaza Mediafax. Potrivit ISU, pe scara sunt 18 apartamente, insa la 15 nu a raspuns nimeni, iar la alte doua, locatarii au spus ca nu au probleme, astfel ca nu s-a impus evacuarea locatarilor. Evenimentul vine la aproape trei saptamani de la tragedia din Timisoara, unde un bebelus de 10 zile, un copil de 3 ani si mama acestuia au murit, dupa ce in blocul in care locuiau s-a facut dezinsectie si deratizare.

FOTO VIDEO Imnul antiviol al femeilor din Chile a devenit un fenomen feminist la nivel international, din cauza culturii de condamnare publica a victimelor agresiunilor

Un cantec de protest al femeilor din Chile despre cum ajung femeile sa fie invinovatite pentru ca au ajuns in situatia de victima a agresiunilor sexuale a devenit un imn viral pentru feministele din lume. Melodia Un violador en tu camino Un violator in drumul tau a fost cantata pentru prima oara la sfarsitul lunii noiembrie in Chile, dar acum este adoptata de feministe din Mexic, Columbia, Franta, Spania si Marea Britanie. Ea este intens distribuita inclusiv pe retelele de socializare din Romania.

Momentul in care a fost descoperit pe fundul oceanului un crucisator care s-a scufundat cu 800 de persoane la bord, inclusiv cu un vice-amiral (FOTO, VIDEO)

Epava unui crucisator blindat german din Primul Razboi Mondial a fost descoperita la o adancime de 1. 610 metri, in largul Insulelor Falklands, la 105 ani de la scufundarea ei de catre flota britanica. Cautarea.

Membrii Pro Romania Braila au demisionat in bloc din partid

Membrii Pro Romania, filiala Braila, din care facea parte si europarlamentarul Mihai Tudose, care a parasit partidul la inceputul acestei saptamani, au demisionat in bloc, anuntand ca au ales sa isi ia ramas bun de la politica pumnului in gura, dusa in ultima perioada de Victor Ponta Dragnea 2).

Un bunic si un nepot au cazut pe casa scarii unui bloc. Din pacate, batranul nu a supravietuit

Accidentul a avut loc in scara unui bloc de pe strada Visinului, din Bistrita Nasaud, un barbat de 60 de ani si un copil de 3 ani au cazutpe casa scarii, scrie Mesagerul de Bistrita. La fata locului.

Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Traficul este blocat, iar fumul a ajuns pana la etajul 10

Traficul pe strada Dristorului la intersectie cu Mihai Bravu din Capitala a fost restrictionat dupa ce un incendiu a izbucnit la un salon de bronzat. Pompierii au intervenit imediat cu doua autospeciale si o masina de descarcerare pentru a stinge focul. Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Un salon de bronzat a luat foc O .

Sectoarele 2 si 3 au ramas iar fara apa calda si caldura. inca o conducta de apa s-a spart FOTO VIDEO

Locuitorii Sectoarelor 2 si 3 din Capitala au ramas, din nou, fara apa calda si caldura, dupa ce, la finalul lunii noiembrie, au stat mai bine de 10 zile cu caloriferele reci.

Aproape 500 de persoane au fost ucise in protestele din Irak indreptate impotriva regimului sustinut de Iran. Miza din spatele demonstratiilor (FOTO, VIDEO)

Cel putin 460 de persoane au fost ucise in protestele anti-guvernamentale din Irak din octombrie incoace, se arata in datele unei organizatii pentru protectia drepturilor omului, citata de Agerpres. in plus,.

FOTO VIDEO O bunica magica. Surpriza uriasa de care au avut parte elevii unei scoli din Focsani din partea unei femei de o generozitate iesita din comun

S-a intamplat la Scoala Stefan cel Mare si Sfant Focsani, cu ocazia celor mai frumoase sarbatori din an, Mos Nicolae, Mos Craciun si Anul Nou.

FOTO VIDEO Focsaniul da start sarbatorilor de iarna. Luminile festive vor fi aprinse vineri seara

Alesii locali municipali din Focsani au aprobat alocarea sumei de 355. 660 de lei pentru organizarea sarbatorilor de iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2837 seconds )