Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO + VIDEO. Localitatea italiana Amatrice, zguduita de un cutremur de 6,2 grade pe Richer. Sase persoane ar fi murit. Primar: Jumatate din oras a disparut. Sunt oameni sub daramaturi

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Localitatea italiana Amatrice, zguduita de un cutremur de 6,2 grade pe Richer. Sase persoane ar fi murit. Primar: Jumatate din oras a disparut. Sunt oameni sub daramaturi

Un cutremul de 6,2 grade pe Richter a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, la ora 03. 36 ora locala 04. 36 ora Romaniei), potrivit agentiilor de presa din Romania. Seismul a fost urmat de mai multe replici, cel mai puternic fiind de 5,5. continuă pe România Liberă

Jumatate din oras a disparut: Cutremur cu magnitudinea 6,2, in centrul Italiei (FOTO, VIDEO)

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 a avut loc miercuri dimineata in Italia, la ora 03. 36, ora 04. 36, ora Romaniei, informeaza BBC. Cutremurul s-a resimtit timp de 20 de secunde si a avut loc la o.

FOTO + VIDEO. Cutremurul din Italia. Fizician: Zona este cunoscuta de la 1915 cu astfel de riscuri

Mihai Diaconescu, fizician la Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP), a explicat, miercuri, ca se stia ca regiunea italiana in care a avut loc cutremurul de 6,2 grade pe Richter prezinta astfel de riscuri. De exemplu, in 1915, in zona a avut loc un seism care a afectat 32. 000 de locuitori.

Cat de bine arata Naomi Campbell la cei 46 de ani! Topmodelul a realizat o sedinta foto pentru un brand italian de lenjerie intima (FOTO+VIDEO)

Naomi Campbell, cunoscutul topmodel international, a realizat o sedinta foto pentru un brand italian de lenjerie intima, ocazie cu care a aratat cat de bine se mentine la cei 46 de ani. Topmodelul, care.

Supermodelul Naomi Campbell, in lenjerie intima la 46 de ani FOTO VIDEO

Celebrul topmodel Naomi Campbell a realizat o sedinta foto pentru brandul italian de lenjerie intima Yamamay, prilej cu care si-a etalat trupul fara cusur in ciuda celor 46 de ani pe care ii are.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )